Zgadza się wszystko tylko to jest czwarte podejście pod 1,31 i wolałem wysiąść z pociągu szczególnie że jadę prawie od początku na korekcie ziołem moje 20pip i czekam do jutra.Michal87 pisze:Niemal od 3 tygodni jest trend wzrostowy , cena poszła w górę o blisko 400 pipsów a ludzie dalej wchodzą w eski
http://fxtrade.oanda.co.uk/?&stop-geo-i ... anda.co.uk
DayTrading: Wtorek 4.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 4.12.2012
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
znowu S
- atlanticos
- Maniak
mam pytanie...dostrzegacie rgr'a na h1 h4 na kiwi czy to moze ja wykazuje juz zmeczenie materialu?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
kurde, nie złapało znowu na 3100Nowy123 pisze:znowu S

Macie dziurę na kablu 1.611 czy to tylko na Dukasie, patrzę też na MT4 ale tam wykresy na niskich interwałach są nieczytelne ?

Ogólnie kiwi wygląda jak okrągłe dno (CUP) budowane na szczycie, często kończy się solidnym spadkiem po domknięciu.

atlanticos pisze:mam pytanie...dostrzegacie rgr'a na h1 h4 na kiwi czy to moze ja wykazuje juz zmeczenie materialu?

Ogólnie kiwi wygląda jak okrągłe dno (CUP) budowane na szczycie, często kończy się solidnym spadkiem po domknięciu.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
spoko trzeb poczekc jednak na dogniejsza pozycje bo cos mi tu smierdzikeermit pisze:kurde, nie złapało znowu na 3100Nowy123 pisze:znowu S

- atlanticos
- Maniak
Peter_FX pisze:Macie dziurę na kablu 1.611 czy to tylko na Dukasie, patrzę też na MT4 ale tam wykresy na niskich interwałach są nieczytelne ?
atlanticos pisze:mam pytanie...dostrzegacie rgr'a na h1 h4 na kiwi czy to moze ja wykazuje juz zmeczenie materialu?
mialem na mysli tego mniejszego... na tego duzego nie licze...za duzy interwal - bardzo odlegla przyszlosc i zasieg
tylko jeszcze pytanie gdzie umiescilbys linie szyi? w okolicach 8190? 8175?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
kasy nie ma na rynku, przestało śmierdzieć kasą to odezwały się skarpetkiNowy123 pisze:.... bo cos mi tu smierdzi

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak dla mnie to oba są już zrealizowane i niema czego tam grać, zresztą to są orgr na szczycie trendu wzrostowego więc one niczego nie sygnalizują.atlanticos pisze:
mialem na mysli tego mniejszego... na tego duzego nie licze...za duzy interwal - bardzo odlegla przyszlosc i zasieg
tylko jeszcze pytanie gdzie umiescilbys linie szyi? w okolicach 8190? 8175?
Planuj Trejd, Trejduj Plan
...pora na 1.32 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.