spoko, smieje sie przeciezNowy123 pisze:keermit pisze:Nowy no i gdzie ten skok co miał być?! Nic się nie znasz
oj tam na m15/m5 jakis intra korekta moga zrobic SL zabezpiczyc pozycje na zyski a teraz obserwowac SP500 i swieczki

spoko, smieje sie przeciezNowy123 pisze:keermit pisze:Nowy no i gdzie ten skok co miał być?! Nic się nie znasz
oj tam na m15/m5 jakis intra korekta moga zrobic SL zabezpiczyc pozycje na zyski a teraz obserwowac SP500 i swieczki
BOCZEK pisze:tutaj chłopaki kazali na spadki...
BOCZEK pisze:ja widzę tyl ze knot obecnej nie ruszył zamkniecie tych o których piszesz... czyli mocy opór, do przetestowania.....
Nowy, jak cofnie wisisz mi 3 pipsy
tak trzymam ale obserwuje co robiakeermit pisze:spoko, smieje sie przeciezNowy123 pisze:keermit pisze:Nowy no i gdzie ten skok co miał być?! Nic się nie znasz
oj tam na m15/m5 jakis intra korekta moga zrobic SL zabezpiczyc pozycje na zyski a teraz obserwowac SP500 i swieczkidalej trzymasz eski? ja troche pozmniejszalem.
BOCZEK pisze:ja widzę tyle ze knot obecnej nie ruszył zamknięcia tych o których piszesz... czyli mocy opór, do przetestowania.....
Nowy, jak cofnie wisisz mi 3 pipsy
Ja testuje sygnały H1 i może dorzucę 3 grosze (nie mylić z Opera za 3 groszeBOCZEK pisze:jak nara azie spadający wolumen na m1
6 świeczek, japońce twierdzą ze po 6 wzrostowych, kolejna jest korekcyjna, ale zdarzają sie i przypadki gdzie zdarzało sie i 9 wzrostowych, Eliot też o tym pisał; 5 fal wzrostowych 3 korekcyjne, czy jakoś tak...
dodatkowo, ta d1 ma słabszy korpus, od cienia, jak narazie
no i ta h1 ...