DayTrading: Wtorek 4.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 4.12.2012
może DAX'a też czas sprzedawać?
witek, a co powiesz o sytuacji w której wolumen jest słaby, ale świeczka przeciwna do trendu dość mocna?
witek, a co powiesz o sytuacji w której wolumen jest słaby, ale świeczka przeciwna do trendu dość mocna?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!

zdradzisz tajemnicę? czy telefon od bena?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
hihihi poszli do 10 liczyc bylo hahah lecz zatrzymanie na 13072 jak pisalem wyzej pierwszy przestane do obserwacjiNowy123 pisze:uwaga zaraz skok na
13067
Spojrzenie na aktualną sytuację okiem para tradera:
Z reguły jest tak, że jak na m5 zostanie przebita MA 100, to cena dochodzi do MA 200 i na odwrót.
Stąd przesunięcie targetu. Imo wybicie ponad ta mala LT na m5, moze oznaczac dalsza probe ataku do gory, stad zabezpieczenie.
Druga ciekawostka, to gwiazdka na H4, ktora proponuje zobaczyc. Moze ona oznaczac poczatek korekty, np do dolnej bandy kanalu wzrostowego.
Z reguły jest tak, że jak na m5 zostanie przebita MA 100, to cena dochodzi do MA 200 i na odwrót.
Stąd przesunięcie targetu. Imo wybicie ponad ta mala LT na m5, moze oznaczac dalsza probe ataku do gory, stad zabezpieczenie.
Druga ciekawostka, to gwiazdka na H4, ktora proponuje zobaczyc. Moze ona oznaczac poczatek korekty, np do dolnej bandy kanalu wzrostowego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kto posluchal i sie nie bal brac S pod korekte 
zaraz powinien byc skosk na 13059-64 odliczmy

zaraz powinien byc skosk na 13059-64 odliczmy

ja siedzę od 3100 

Kurde ja się trochę bałem ale wziąłem.Nowy123 pisze:kto posluchal i sie nie bal brac S pod korekte
Tylko jak nisko zejdą..
Celuję gdzieś w 1.3050
dokładnie tak i na kablu od 1,612keermit pisze:ja siedzę od 3100
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
ja ma od 1,3093 ;/ mogło by spać tak do 1,16 

Tak myślę!
Tak myślę!