DayTrading: Wtorek 4.12.2012
- fajnynick21
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 4.12.2012
Za chwile otwarcie w US to wplynie na dalszy ruch
SP i Dow na lekkim minusie jest dobrze:) na edku wzrosty dalsze
SP i Dow na lekkim minusie jest dobrze:) na edku wzrosty dalsze
Nie grasz, nie wygrasz
wolumen o tym zdecydował, dużo kasy było w S wpakowane.... i tak samo dużo wapkowane w L, ale L nie dało rady, bo miznerna swieczka wyszła, dopiero rozkiminiam ten wolumen... to mogę się i mylić, mowa o m1
-- Dodano: wt 04-12-2012, 16:32 --
na m5 trójką zwyżkujący....
-- Dodano: wt 04-12-2012, 16:32 --
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
Właśnie się wypakowałem, podczas tych spadków 30 złotych na plus - ja dziękuję na razie, choć jak odejdę od kompa to pewnie się teraz spadki zaczną, ale trzeba się trzymać planu, wejdę jak zobaczę pin bara lub engalfa na H1 lub H4, a moż ejutro na Daily.
powodzenia.
powodzenia.
3076, jak wyjdzie dołem
trza było zamknąć 1/5 pozycji, ustawić SL i poczekać co dalej
trza było zamknąć 1/5 pozycji, ustawić SL i poczekać co dalej

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak myślicie, co będzie z parą aud/cad ?
Ci co na S obserwacja 9072 pozniej 58 pozniej 45 pozniej 18-25 -1300 jesli pod S w gore to wiadome 

NOwy..... walka o S czy o L ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:NOwy..... walka o S czy o L ??
walka trwa widac po volumenie
obstawiam ze pod korekte juz cos kombinuja na h1 h4 d1 do schlodzenia
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 15:49 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
A jakim celu analizujesz tak niskie interwały? rozumiem, że nowe trendy zaczynają się od 1 pipsa, ale czy formacje na m1 mają sens? przecież tam są ruchy tikowe..BOCZEK pisze: to mogę się i mylić, mowa o m1
Pytam ponieważ chciałbym wiedzieć, nie dlatego, że uważam, że to jest złe.
bo jak trend się zacznie zmieniać na m1, to dalej może go zmienić na m5 i tak po kolei klocki padają, więc jakis sens w tym jest, pozycję jak zajmuję to z poziomu m1, mniejszy SL też wychodzi.... każdy ma swoją wizję,
poza tym na m1 jest ciekawiej
na h1 jak formacja się formuje to ileś godzin jej to zajmuje, a na m1 masz tych formacji kilka na sesje
poza tym na m1 jest ciekawiej

na h1 jak formacja się formuje to ileś godzin jej to zajmuje, a na m1 masz tych formacji kilka na sesje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 16:01 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!