DayTrading: Wtorek 4.12.2012
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 4.12.2012
Mpapież - też gram na wyższych TF i raczej S. ale coś słabo spada na razie, lepiej może poczekać na sygnał na H1 lub nawet H4 jak się jakiś pin zrobi i pod niego wejść ?
-
- Stały bywalec
Wziąłem -przupusczalnie do ilu dojdzie wg Ciebie bez większej korekty ?
A może założymy sobie dział, kto jest pralitykiem a kto nie i tam bedziecie sobie udowadniali racje
Papież, patrz, u mnie wychodzi tak ta linia, nie wiem czemu są aż takie rozbieżności
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p534825
Papież, patrz, u mnie wychodzi tak ta linia, nie wiem czemu są aż takie rozbieżności
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p534825
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
uwierz mi, że nie czepiałbym się gdyby mi się nie włączył bullshit detektormenago pisze:
p.s. uwierz mi nie czepial bym sie Ciebie,gdybys wczesniej nie negowal i nie smial sie z moich analiz,a ten sie sieje co sie smieje ostatni

-
- Gaduła
Boczek - tez jesteś w S czy czekasz ? Jakby spadło poniżej 1.3083, to byłoby fajnie, ale może obecne małe spadki są tylko takim re-testem ?? Tygodniowo i dziennie wychodzą spadki.
chyba zaraz się z tej S wypakuję
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
- Gaduła
Chyba za wcześnie, lepiej poczekać na jakiś porządny sygnał.
za wcześnie a wypakowanie się z niej czy za wcześnie wszedłem, moim zdaniem za późno się wpakowałem....
Tak myślę!
Tak myślę!
- fajnynick21
- Gaduła
Chłodzenie wskaźników przed wybiciem, nie ma sensu Short- za wczesnie moim zdaniem.
Trend is your friend- nie ma sensu grac pod prąd graj z rynkiem jeden z drugim:)
Trend is your friend- nie ma sensu grac pod prąd graj z rynkiem jeden z drugim:)
Nie grasz, nie wygrasz
-
- Gaduła
Za późno się wpakowałeś - rozumiem , że Twoim zdaniem nie przebije już znacznie 1,31 ??