DayTrading: Wtorek 4.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 4.12.2012
cha i mam w .du... rywalizacje kto lepiej prognozuje,dla mnie liczy sie zarobek,a Ty szukaj z ksiazka i suwmiarka rgr-ow
-
- Stały bywalec
Menago-jest sens teraz L,czy już za późno?
bierz,tylko patrz czy na stale pukniemy i stopka pod 1,2990 i obserwuj co sie dziejemoczymorda pisze:Menago-jest sens teraz L,czy już za późno?
w cale się nie dziwię, że nie chcesz ze mną pisać na temat analizy, bo nie masz argumentów co już pokazałeś gdy prosiłem cię o warunki dla rgr-a. Twoja wiedza, jak sam przyznałeś, to komentarze na forach.menago pisze:nigdy nie przyznasz racji,nie chce mi sie szukac,bo bym Ci przypomnial Twoje ha ha ha chyba na koniec gudnia,a jezeli chodzi o moje ORgry,to nie chce mi sie z Toba pisac,pozdro
p,s poza tym sprawdz na w1 z czym teraz walczymy,zreszta merlin dzisiaj podobnie myslal
i wiesz co szukaj dalej swoich warunkow w ksiazkach,w niedziele tez ktos poparl moje orgry ,z wiekszym stazem od Ciebie
Ten temat również uważam za zamnkięty. Odezwałem się tylko dlatego,że probujesz wykreować się na Wróża Guru jezdząc mi po plecach

nic h 1 formacje wykonczyli zobaczymy co knuja skal na S poszedl z pierwszego targetu 13092 na 0 13105 cos walcza mocno niedzwiady
ładne m5, zapowiedź spadków, czekamy na sygnał... zlecenie sie pewnie poodalały na 1,31 co dalej?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nowy123 pisze:braklo 5 pisa do zasiegu grrrr
teraz lepiej

mam i to od zajebania,ale ty jestes wiernym ksiazkam,to dlatego masz ograniczone myslenie,dlatego nie chce z toba miszczu pisac,bo to juz jest 4ORGR ,ktory wszedl,naucz sie jednego ze nie wszystko tak musi wygladac jak jest opisane,zeuss pisze:w cale się nie dziwię, że nie chcesz ze mną pisać na temat analizy, bo nie masz argumentów co już pokazałeś gdy prosiłem cię o warunki dla rgr-a. Twoja wiedza, jak sam przyznałeś, to komentarze na forach.menago pisze:nigdy nie przyznasz racji,nie chce mi sie szukac,bo bym Ci przypomnial Twoje ha ha ha chyba na koniec gudnia,a jezeli chodzi o moje ORgry,to nie chce mi sie z Toba pisac,pozdro
p,s poza tym sprawdz na w1 z czym teraz walczymy,zreszta merlin dzisiaj podobnie myslal
i wiesz co szukaj dalej swoich warunkow w ksiazkach,w niedziele tez ktos poparl moje orgry ,z wiekszym stazem od Ciebie
Ten temat również uważam za zamnkięty. Odezwałem się tylko dlatego,że probujesz wykreować się na Wróża Guru jezdząc mi po plecach
ja nie jestem guru,za to Ty owszem,ha ha ha
p.s. uwierz mi nie czepial bym sie Ciebie,gdybys wczesniej nie negowal i nie smial sie z moich analiz,a ten sie sieje co sie smieje ostatni
Ostatnio zmieniony 04 gru 2012, 15:08 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka ciekawostka z D1 oczami para-tradera
.
Ofc nie twierdze ze tego nie wybija, ale zapodalem eske z celem w okolice 1.3070 na razie.

Ofc nie twierdze ze tego nie wybija, ale zapodalem eske z celem w okolice 1.3070 na razie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOCZEK pisze:ładne m5, zapowiedź spadków, czekamy na sygnał... zlecenie sie pewnie poodalały na 1,31 co dalej?
zasieg zrobili pierwsze S wybilo zabezpieczone na 0 drugie targem zgonie co do wypelnienie formacji na 1 h 13105

zobaczymy co wykombinuja dalej zabezpieczone SL na zysk nastepny opor 13117-20