uwazaj,bo malkontenci napisza,ze jest on w Twojej glowie,,,,,MERLIN pisze:ja widzę raczej coś jakby podwójnego orgra 8)z motylem w tle
ale ja go popieram,tzn orgr-a
uwazaj,bo malkontenci napisza,ze jest on w Twojej glowie,,,,,MERLIN pisze:ja widzę raczej coś jakby podwójnego orgra 8)z motylem w tle
Malkontenctwo nie za wiele ma z tym wspolnego ....menago pisze:uwazaj,bo malkontenci napisza,ze jest on w Twojej glowie,,,,,MERLIN pisze:ja widzę raczej coś jakby podwójnego orgra 8)z motylem w tle
jakos tak dla tego teraz pisze i rysuje krchy pod korekteMERLIN pisze:ja widzę raczej coś jakby podwójnego orgra 8)z motylem w tle
trzasniesz w stol,nozyce sie odezwa,pozdrooo....ZielonaMgielka pisze:Malkontenctwo nie za wiele ma z tym wspolnego ....menago pisze:uwazaj,bo malkontenci napisza,ze jest on w Twojej glowie,,,,,MERLIN pisze:ja widzę raczej coś jakby podwójnego orgra 8)z motylem w tle
wyslalem ci skrin,pozniej pomyslalem,ze niczym nie bede sie dzielil......moze i wysle,ale po co?ZielonaMgielka pisze:Obiecales statement na PW ..... czekam
To zdecyduj sie.... tylko mi checi narobilesmenago pisze:wyslalem ci skrin,pozniej pomyslalem,ze niczym nie bede sie dzielil......moze i wysle,ale po co?ZielonaMgielka pisze:Obiecales statement na PW ..... czekam
na co?przecierz one juz byly,to i tak Ci sie nie przydadza do niczego,nowe jak bys potrzebowal,to pisz na privZielonaMgielka pisze:To zdecyduj sie.... tylko mi checi narobilesmenago pisze:wyslalem ci skrin,pozniej pomyslalem,ze niczym nie bede sie dzielil......moze i wysle,ale po co?ZielonaMgielka pisze:Obiecales statement na PW ..... czekam