Smartfon do MT4

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
witek1286
Stały bywalec
Stały bywalec

Smartfon do MT4

Nieprzeczytany post autor: witek1286 »

Witam, jak w temacie, chcialbym poznac wasze opinie i propozycje telefonów, na których można bezproblemowo obsłuzyć MT4, najbardziej ineteresują mnie telefony do 1000zł, szkoda wydawac mi wiecej bo nie obchodze sie zbyt ostroznie z telefonem, i nie chce chodzic z nim jak z jajkiem. Czy ma ktos SE neo?

WoŁodia

Re: Smartfon do MT4

Nieprzeczytany post autor: WoŁodia »

Przy wyborze smartfona, zwróć uwagę aby przesył danych był w 3,5G

Awatar użytkownika
witek1286
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: witek1286 »

móglbys rozjasnic? wiem ze jest cos takiego jak 3g, ale przesyl danych w 3,5 g?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Coś szybszego niż 3g ;) ale swoją droga zastanawia mnie dlaczego to ma byc tak istotne, ja mam ajfona z obsługą tylko 3g i sprawuję sie świetnie do tradingu, platforma nie wymaga wcale 3,5G do działania

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

Ink. pisze:Coś szybszego niż 3g ;) ale swoją droga zastanawia mnie dlaczego to ma byc tak istotne, ja mam ajfona z obsługą tylko 3g i sprawuję sie świetnie do tradingu, platforma nie wymaga wcale 3,5G do działania
dokładnie
ja proponuje cos z windows mobile, mobilna wersja mt4 wlasnie na ten system jest najlepiej dopracowana i bije na glowe wersje na androida i iOS
mam takiego starego htc (nowszy (HD2) padł już dawno i do mt4 jest ok, troche krotko trzyma bateria na polaczeniu gsm (nowsze telefony maja lepiej dopracowane "usypianie") ale fizyczne klawisze sprawiaja ze szybko mozna sie poruszac po aplikacji
aha mowa o htc tytn II , mysle ze na allegro czy w komisie jakims za grosze mozna kupic -
aha 2 ;) nie dziala z kartami sim aero2 (usim)

grafikk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: grafikk »

Jezeli myslisz o se neo czy neo v, to bierz arc s, pamiec ta sama, ale lepszy procek i przede wszystkim duzo wiekszy wyswietlacz, co jest nieocenione jesli np korzystasz z vps'ow. w moim odczuciu jesli chodzi o system to tylko android, co do 3,5g, platforma mt4 bedzie chodzila i po danych gsm, poza tym 3g nie wszedzie jest dostepne juz nie mowiac o 3,5g, wiec chocby gsm to niejednokrotnie koniecznosc (jezeli ktos nie skalpuje na minutowym przez telefon :mrgreen: to nie ma zadnego problemu).

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Damian77 pisze:
Ink. pisze:Coś szybszego niż 3g ;) ale swoją droga zastanawia mnie dlaczego to ma byc tak istotne, ja mam ajfona z obsługą tylko 3g i sprawuję sie świetnie do tradingu, platforma nie wymaga wcale 3,5G do działania
dokładnie
ja proponuje cos z windows mobile, mobilna wersja mt4 wlasnie na ten system jest najlepiej dopracowana i bije na glowe wersje na androida i iOS
mam takiego starego htc (nowszy (HD2) padł już dawno i do mt4 jest ok, troche krotko trzyma bateria na polaczeniu gsm (nowsze telefony maja lepiej dopracowane "usypianie") ale fizyczne klawisze sprawiaja ze szybko mozna sie poruszac po aplikacji
aha mowa o htc tytn II , mysle ze na allegro czy w komisie jakims za grosze mozna kupic -
aha 2 ;) nie dziala z kartami sim aero2 (usim)
Działałem pierwtonie na HTC TyTn II. Długo wytrzymał. Sobie zakupiłem niedawno HTC HD2 (celowo pod FX, tak jak wcześniej TyTn II). Na pewno sprosta wymaganiom :) . Polecam bloga dedykowanego dla HD2:
http://hd2blog.pl/

cezik
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: cezik »

Czyli mówisz , że telefon HTC HD2 da radę? Zastanawiam się nad jego kupnem .

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

daje, daje,
też mam hd2,
duży wyświetlacz dodatkowo plusuje.

ODPOWIEDZ