DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 3.12.2012
ism gorzej gorzej
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
to teraz Edzio za SP500 bedzie ciagniety
niebawem

12 pipsów w dół w jedną minute na Uj
aż żałuje że mnie tam wtedy nie było 

jak to jest edek up SP dół?Nowy123 pisze:to teraz Edzio za SP500 bedzie ciagnietyniebawem
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
BOCZEK pisze:jak to jest edek up SP dół?Nowy123 pisze:to teraz Edzio za SP500 bedzie ciagnietyniebawem
Risk OFF opadanie Edzia za SP500 ale i tak edzi powinien cofnac jeszcze
masz jakiś wskźnik, kiedy rissk off a kiedy on? my chyba gadaliśmy kiedys na ten temat
taka ciekawostka, pierwszy raz widze zeby dax i sp chodziły razem, podobnie, ale zbyt często sie im nie przyglądam, ale dzis jak dwie krople wody
taka ciekawostka, pierwszy raz widze zeby dax i sp chodziły razem, podobnie, ale zbyt często sie im nie przyglądam, ale dzis jak dwie krople wody
Tak myślę!
Tak myślę!
nie nie ma to tylko kreski dane makro i obserwacja SP500 jak sie zachowuje po gorszych waznych danych czy ignorowane sa czy nie i jak SP500 wyglada na krechach + caly ten sentyment albo tylko szybka cofka wraz z SP500 edzio albo czasem trzymaja do zamkniecia UE i pozniej juz edek opada razem z SP500 zalezy dluga obserwacja rynku i reakcje "banksterki" nie raz pomimo kresek trzeb tez wyczuc co knujaBOCZEK pisze:masz jakiś wskźnik, kiedy rissk off a kiedy on? my chyba gadaliśmy kiedys na ten temat
jak dzis pod plote bylem przkonany ze 90 % edek wroci skad go podbili

zobacz ja nie raz teraz londyn pomi ze sp500 spada pcha Edka by zamknac pod UE sesjie EDka

- harymilloki
- Maniak
Jak myślicie... Jest sens się pakować dzisiaj w S. Np teraz?
Tak sobie teraz analizowałem H4 i parę wskaźników do niego... I tak mi sie wydaje że to może i dobry moment... Co wy na to?
Tak sobie teraz analizowałem H4 i parę wskaźników do niego... I tak mi sie wydaje że to może i dobry moment... Co wy na to?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- ZielonaMgielka
- Maniak
Mysle ze za wczesnie zeby pakowac sie w countertrend. Rynek rosnie.harymilloki pisze:Jak myślicie... Jest sens się pakować dzisiaj w S. Np teraz?
Wydaje mi sie ze eLki na EJ to lepszy wybor.... ale to tylko moje zdanie

http://screencast.com/t/aKjrdx6aRk1i
Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 16:59 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
- zastapmnie
- Pasjonat
po złych danych ledwo przystanęli, h4, która wydawała się jeszcze godzinę temu kreować spadającą, teraz jest prawie marubozu - jakoś na eskę bym się nie pisał, mimo sporych oporów tuż nad głową
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...