DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
pozwloe sobie na mala prywate,jak admin nie wyrzuci posta,to dla tych co lubia music psy...i techno,,troche tu mam secikow,na weekend w sam raz
http://www.house-mixes.com/profile/malina38
a ja ide dzisiaj na Socho.....w koncu byl dobry tydzien
http://www.house-mixes.com/profile/malina38
a ja ide dzisiaj na Socho.....w koncu byl dobry tydzien
Nie byłbym tak pewny na twoim miejscu. Ten duży oznaczony kapitalikami z dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.ZielonaMgielka pisze:Menago na twoim wykresie nie ma zadnych rgr-ow badz orgr-ow. To tylko wybryk twojej bujnej wyobrazni![]()
RGRy to formacja o sprawdzalności ponad 80%. Tylko niekoniecznie należy szukać jego kształtu tak, jak w książkach pokazywane są jego wzorce. Jak RGRa widać, ze będzie lub jest, cała masa graczy go obstawia i działa niemal jako samospełniająca się wróżba. Tego jednak, którego mało kto wypatrzy, należy jak najbardziej "pielęgnować" i obserwować. W zasadzie w każdej korekcie można się dopatrzeć tego kształtu, na rożnych TF.
-- Dodano: sob 01-12-2012, 16:45 --
Hm, zawsze? A na Jenach nie masz czwartej liczby?BOCZEK pisze:pips to jest 4 liczba po przecinku, piata to jego ułamek
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
stary ,dziekuje za poparcie,szkoda tylko ze malo tu osob,mysli podobnie........i szukaja z "suwmiarka"...tego co widac golym okiemmike_05 pisze:Nie byłbym tak pewny na twoim miejscu. Ten duży oznaczony kapitalikami z dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.ZielonaMgielka pisze:Menago na twoim wykresie nie ma zadnych rgr-ow badz orgr-ow. To tylko wybryk twojej bujnej wyobrazni![]()
RGRy to formacja o sprawdzalności ponad 80%. Tylko niekoniecznie należy szukać jego kształtu tak, jak w książkach pokazywane są jego wzorce. Jak RGRa widać, ze będzie lub jest, cała masa graczy go obstawia i działa niemal jako samospełniająca się wróżba. Tego jednak, którego mało kto wypatrzy, należy jak najbardziej "pielęgnować" i obserwować. W zasadzie w każdej korekcie można się dopatrzeć tego kształtu, na rożnych TF.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2012, 16:55 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
- ZielonaMgielka
- Maniak
menago pisze:stary ,dziekuje za poparcie,szkoda tylko ze malo tu osob,mysli podobnie........i szukaja z "sufmiarka"...tego co widac golym okiemmike_05 pisze:Nie byłbym tak pewny na twoim miejscu. Ten duży oznaczony kapitalikami z dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.ZielonaMgielka pisze:Menago na twoim wykresie nie ma zadnych rgr-ow badz orgr-ow. To tylko wybryk twojej bujnej wyobrazni![]()
Szkoda ze nie wszyscy mysla tak jak ty Menago

mi bardziej pasuje ten z d1 niż ten z w1mike_05 pisze: Nie byłbym tak pewny ..... dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.
pisałem o edku, na złocie też masz dwa miejsca, na jenach mam 3 po przecinku, ale wiadomo o co chodzi... a co ze złotem?mike_05 pisze:Hm, zawsze? A na Jenach nie masz czwartej liczby?BOCZEK pisze:pips to jest 4 liczba po przecinku, piata to jego ułamek
Ostatnio zmieniony 01 gru 2012, 17:00 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
[/quote]
Nie byłbym tak pewny na twoim miejscu. Ten duży oznaczony kapitalikami z dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.
RGRy to formacja o sprawdzalności ponad 80%. Tylko niekoniecznie należy szukać jego kształtu tak, jak w książkach pokazywane są jego wzorce. Jak RGRa widać, ze będzie lub jest, cała masa graczy go obstawia i działa niemal jako samospełniająca się wróżba. Tego jednak, którego mało kto wypatrzy, należy jak najbardziej "pielęgnować" i obserwować. W zasadzie w każdej korekcie można się dopatrzeć tego kształtu, na rożnych TF.[/quote]
stary ,dziekuje za poparcie,szkoda tylko ze malo tu osob,mysli podobnie........i szukaja z "sufmiarka"...tego co widac golym okiem[/quote]
... Przyznam ze ten oRGR na W1 od biedy moze byc ale twierdzenie o 80% sprawdzalnosci mozna wlozyc miedzy bajki.[/quote]
\nie musisz,po to to pisze ,a moze sie przyda komus,jak nie chcesz to uznaj go za wytwor itd
co miales z matematyki w szkole,?a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
Nie byłbym tak pewny na twoim miejscu. Ten duży oznaczony kapitalikami z dołkiem w lipcu, jest jak najbardziej uprawniony do nazwania go iSHS. Widoczny bardziej na tygodniowym.
RGRy to formacja o sprawdzalności ponad 80%. Tylko niekoniecznie należy szukać jego kształtu tak, jak w książkach pokazywane są jego wzorce. Jak RGRa widać, ze będzie lub jest, cała masa graczy go obstawia i działa niemal jako samospełniająca się wróżba. Tego jednak, którego mało kto wypatrzy, należy jak najbardziej "pielęgnować" i obserwować. W zasadzie w każdej korekcie można się dopatrzeć tego kształtu, na rożnych TF.[/quote]
stary ,dziekuje za poparcie,szkoda tylko ze malo tu osob,mysli podobnie........i szukaja z "sufmiarka"...tego co widac golym okiem[/quote]

\nie musisz,po to to pisze ,a moze sie przyda komus,jak nie chcesz to uznaj go za wytwor itd
co miales z matematyki w szkole,?a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
- ZielonaMgielka
- Maniak
Zebys wiedzial jak odmierzyc fuge ?menago pisze:a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
ZielonaMgielka pisze:Zebys wiedzial jak odmierzyc fuge ?menago pisze:a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
ha ha ha,...do logicznego myslenia w przyszlosci,a jaka miales ocene ,to nie musisz pisac,ja podejrzewam jaka ona byla
- ZielonaMgielka
- Maniak
menago pisze:ZielonaMgielka pisze:Zebys wiedzial jak odmierzyc fuge ?menago pisze:a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
ha ha ha,...do logicznego myslenia w przyszlosci,a jaka miales ocene ,to nie musisz pisac,ja podejrzewam jaka ona byla
Blyskotliwa bestia z Ciebie

-- Dodano: 01 gru 2012, 17:08 --
menago pisze:a drugie pytanko czy wiesz po co ucza matmy ?
Zeby umiec policzyc ile razy zagniezdzilo sie
w poscie?
Ostatnio zmieniony 01 gru 2012, 17:11 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.