DayTrading: Piątek 30.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Dzień na EURUSD zakończy się okolicach

Czas głosowania minął 30 lis 2012, 22:56

1.3100
17
22%
1.3050
18
23%
1.3000
11
14%
1.2950
11
14%
1.2900
10
13%
1.2850
12
15%

Liczba głosów: 79

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Obrazek

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

mam pytanko do osób korzystających z Admiral.Pro, minimalny depozyt to 5000 zł, co będzie jeśli wpłacę 3000 zł na konto ampro?
nie będę mógł grać? kuszące mają spready, podniósł bym zyski o 20-30% :)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

w1 i h4.... jest blisko wszystkich schodzących się lini, czy obserwujemy h1 i m5 a ta jak widać wybicie z trójkąt zniżkującego jest jak narazie dołem, zobaczmy co z klifem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

menago pisze:
pr7emo pisze:te buraki nie dogadały się w sprawie klifu fiskalnego i jak mówiłem w Piątek, inwestory nie dadzą sobie już w kasze dmuchać i w lekkim zmieszaniu zaczną opychać aktywa, Święta to czas spokoju, zakupy itp.
Impas w negocjacjach nad uniknięciem klifu fiskalnego w USA
zresztą poczytajcie se sami http://forsal.pl/artykuly/665900,impas_ ... _usa.html#
jak jesteś ostrym bykiem to daj sobie spokój do sylwestra hehe
elegandzko,czyli szybsza korekta,ale okolo srody ,czwarftku bedzie juz ze sie dogadali,albo zrobia to na poczatku stycznia,ale nie maja wyjscia musza sie dogada......

czytałem dobry artykuł o tym klifie że tak naprawde wcale nie muszą się dogadać do końca roku *(to ściema z tym dogadaniem i bicie piany_) bo się okazuje że z wszystkich wyliczeń jakie były wymienione w tym art. mają 540 dni jak znajde ten art. to podeśle link

Awatar użytkownika
Peter_FX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Peter_FX »

pr7emo pisze:mam pytanko do osób korzystających z Admiral.Pro, minimalny depozyt to 5000 zł, co będzie jeśli wpłacę 3000 zł na konto ampro?
Pewnie Ci konta nie aktywują dopóki nie wpłacisz pełnych 5000, chyba że z nimi zagadasz, wątpię aby byli aż tak wybredni co do przyjmowania czyjejś kasy :wink:

Pamiętaj że płacisz prowizje od zlecenia, 4 dolce od lota, jeżeli AM Pro to też Meta Trader to wżyciu bym nie zamienił jforex-a na to badziewie.
Planuj Trejd, Trejduj Plan

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

frytek pisze:
menago pisze:
pr7emo pisze:te buraki nie dogadały się w sprawie klifu fiskalnego i jak mówiłem w Piątek, inwestory nie dadzą sobie już w kasze dmuchać i w lekkim zmieszaniu zaczną opychać aktywa, Święta to czas spokoju, zakupy itp.
Impas w negocjacjach nad uniknięciem klifu fiskalnego w USA
zresztą poczytajcie se sami http://forsal.pl/artykuly/665900,impas_ ... _usa.html#
jak jesteś ostrym bykiem to daj sobie spokój do sylwestra hehe
elegandzko,czyli szybsza korekta,ale okolo srody ,czwarftku bedzie juz ze sie dogadali,albo zrobia to na poczatku stycznia,ale nie maja wyjscia musza sie dogada......

czytałem dobry artykuł o tym klifie że tak naprawde wcale nie muszą się dogadać do końca roku *(to ściema z tym dogadaniem i bicie piany_) bo się okazuje że z wszystkich wyliczeń jakie były wymienione w tym art. mają 540 dni jak znajde ten art. to podeśle link
okej, śledzę ten temat bo uznaje go za kluczowy dla trendu w przedziale miesiąca, możesz mi linka na PW nawet wysłać jak chcesz :D

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

pr7emo, dowiedz się od ilu są wypłaty, jak też o 5k to wpłać 8k wypłać 5k i zostanie 3 k :mrgreen:
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Peter_FX pisze:
pr7emo pisze:mam pytanko do osób korzystających z Admiral.Pro, minimalny depozyt to 5000 zł, co będzie jeśli wpłacę 3000 zł na konto ampro?
Pewnie Ci konta nie aktywują dopóki nie wpłacisz pełnych 5000, chyba że z nimi zagadasz, wątpię aby byli aż tak wybredni co do przyjmowania czyjejś kasy :wink:

Pamiętaj że płacisz prowizje od zlecenia, 4 dolce od lota, jeżeli AM Pro to też Meta Trader to wżyciu bym nie zamienił jforex-a na to badziewie.
dzięki za sugestie :lol: mt4 mi odpowiada z tego względu, iż stosuje na nim narzędzia niedostępne na innych platformach, koszty i tak chyba wychodzą korzystniej niż w standardowym rachunku

-- Dodano: sob 01-12-2012, 16:13 --
BOCZEK pisze:pr7emo, dowiedz się od ilu są wypłaty, jak też o 5k to wpłać 8k wypłać 5k i zostanie 3 k :mrgreen:
haha dobre nie wpadłem na to :wink:

zauważyłem że wszyscy mają 5 cyfer po przecinku i na swój sposób liczą pipsy, kurde tez tak chce
kiedyś było odwrotnie

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

Obrazek

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

pips to jest 4 liczba po przecinku, piata to jego ułamek
Tak myślę!

Zablokowany