patrz c ozaraz zrobia hihi i na sp500zastapmnie pisze:wcześniejszy orgr na 5m zrealizował się, nieomal co do pipsa (co nie znaczy, że z niego skorzystałem!!!)
teraz widzę następnego, który wydaje się zdecydowanie większy i na dodatek przekrzywiony; linia szyi gdzieś w okolicach 13017-20, zasięg wybicia jakieś 50 pipsów, co by dało 13070, rejony górnej bandy flagi...
niestety h1 wygląda na ostrą spadającą gwiazdę i raczej nie spodziewałbym się po niej wzrostów...
a jednak h1 ciutkę podciągnęli i już ta spadająca nie taka straszna
DayTrading: Piątek 30.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
co zamykamy ze startą? ostatnio tak po dupie od rynku dostaje ze szok, najgorszy okres od kiedy gram 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ładnie zaczynasz tydzień tradingowykeermit pisze:Przemo ja już dzisiaj zarobiłem na weekendszkoda byłoby zostać przy podrabianych szlugach i dziwnej wódce jak w załączniku

No i masz chyba kłopoty z bezsennością

http://i.imm.io/NtkA.png
Chyba zacznę grać równocześnie na kablu i euro, najpierw L-ka na euro odczekać parę minut i L-ka na kablu 

Planuj Trejd, Trejduj Plan
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 17:10 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Peter_FX pisze:Chyba zacznę grać równocześnie na kablu i euro, najpierw L-ka na euro odczekać parę minut i L-ka na kablu
To juz chyba lepiej decyzje eur/usd wspomagac wykresem usd/chf.
BOCZEK pisze:co zamykamy ze startą? ostatnio tak po dupie od rynku dostaje ze szok, najgorszy okres od kiedy gram
zbieraj pispsy miales S zyski zamykaj widziac ze SP500 odbija i L brac i skalpik a nie czekaj na cuda

tylko ze skalp to nie moja najlepsza stroan, ćwiczyłem i nic.... najgorsze ze czasami zarabiam po 30-40 pipek i nie zamykam tego
z zyskiem tego nie zamykam
na m5 edek do góry, tak jak dax i sp500 i być tu mondry

na m5 edek do góry, tak jak dax i sp500 i być tu mondry
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
menago i richard.cal jednak mieliscie racje ja tez jestem za tym ze mamy trend wzrostowy pozdrawiam
NAJLEPSZĄ BRONIĄ PRZECIWKO WROGOWI JEST INNY WRÓG
hahaexpedient warzywniaka pisze:Ładnie zaczynasz tydzień tradingowykeermit pisze:Przemo ja już dzisiaj zarobiłem na weekendszkoda byłoby zostać przy podrabianych szlugach i dziwnej wódce jak w załączniku
No i masz chyba kłopoty z bezsennością
http://i.imm.io/NtkA.png

a zestaw na foto, to zestaw awaryjny, dla najpoważniejszych graczy, który zawsze mam w aucie