nie martw się rynek dyskontuje wszystko, łącznie z twoim depoharymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..

nie martw się rynek dyskontuje wszystko, łącznie z twoim depoharymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..
harymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..
takkeermit pisze:harymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..
1,28000????
prosze zdjac to zdjecie bo sie skupic nie moznapkubiu pisze:to co dobry pomysł żeby przed weekendem wpakować się w audusd jak dziś bedzie poniżej 1,04?
harymilloki pisze:takkeermit pisze:harymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..
1,28000????
a co twarz ci sie nie podoba moja?moczymorda pisze:prosze zdjac to zdjecie bo sie skupic nie moznapkubiu pisze:to co dobry pomysł żeby przed weekendem wpakować się w audusd jak dziś bedzie poniżej 1,04?
Trochę zaspałeś. Cieżka sprawa, zależy jakie masz depoharymilloki pisze:takkeermit pisze:harymilloki pisze:A teraz pytanie za 100 pkt ... Mam otwartą pozycję S na 1,28000... Czy trzymać ją jeszcze... Przynosi mi dużą stratę. Nie wiem co zbytnio robić..
1,28000????