DayTrading: Piątek 30.11.2012
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Piątek 30.11.2012
Czesc Wam!
Nie wiem czy ktos wczesniej pisal, ale jak mnie wzrok nie myli to na indeksie dolca tworzy sie rgr na d1. Jesli sie zrealizuje to jej zakres siega dolka z 14.09.
Nie wiem czy ktos wczesniej pisal, ale jak mnie wzrok nie myli to na indeksie dolca tworzy sie rgr na d1. Jesli sie zrealizuje to jej zakres siega dolka z 14.09.
dax na oporach 7435/40 kasowy obserwowac jak i sp500 futy 1420-22 tutaj pod to obserwowac edzia co wykombinuja
opcje dax odbije sie razem z sp500 od oporow i korekte jakas robimy i dalej UP lub przebije dax opor i zrobi nawrot do lini i postrasza falszywka hihi wersji jest sporo ale jestesmy w waznym punkcie dzis piatek wiec raczej bym sie nie spodziewal wyskokku ale banksterzy sa nieobliczalni
opcje dax odbije sie razem z sp500 od oporow i korekte jakas robimy i dalej UP lub przebije dax opor i zrobi nawrot do lini i postrasza falszywka hihi wersji jest sporo ale jestesmy w waznym punkcie dzis piatek wiec raczej bym sie nie spodziewal wyskokku ale banksterzy sa nieobliczalni

thxMaaaniekmw pisze:Czesc Wam!

nie zauważyłem, dobra projekcja
nachylenie fali wskazuje na potencjalny kształt rgr
myli cię wzrok, bo rgr występuje w trendzie wzrostowym, a na dolarze jest spadkowyMaaaniekmw pisze:Czesc Wam!
zeuss pisze:myli cię wzrok, bo rgr występuje w trendzie wzrostowym, a na dolarze jest spadkowyMaaaniekmw pisze:Czesc Wam!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A mnie wyglada edek na branie profitów i wracamy na dół.
JKL kiedyś to analizował i RGR w trendzie spadkowym jest silnym jego potwierdzeniem. Coś jak flaga, czyli korekta prosta abc jest negacją trendu wzrostowego z racji niższych dołków i szczytów ale ostatecznie po wybiciu z niej stanowi potwierdzenie tego trendu i jego dalszą kontynuację.zeuss pisze:myli cię wzrok, bo rgr występuje w trendzie wzrostowym, a na dolarze jest spadkowyMaaaniekmw pisze:Czesc Wam!
-- Dodano: pt 30-11-2012, 13:15 --
Znów spadło ATR. Czekamy na wybicie. Spodziewane: w dół.
jak wybija go el w grze na edku jedynieexpedient warzywniaka pisze:JKL kiedyś to analizował i RGR w trendzie spadkowym jest silnym jego potwierdzeniem. Coś jak flaga, czyli korekta prosta abc jest negacją trendu wzrostowego z racji niższych dołków i szczytów ale ostatecznie po wybiciu z niej stanowi potwierdzenie tego trendu i jego dalszą kontynuację.zeuss pisze:myli cię wzrok, bo rgr występuje w trendzie wzrostowym, a na dolarze jest spadkowyMaaaniekmw pisze:Czesc Wam!
-- Dodano: pt 30-11-2012, 13:15 --
Znów spadło ATR. Czekamy na wybicie. Spodziewane: w dół.

Możemy spaść, jest dywergencja na H4 i RSI
- ForexTig3r
- Maniak
Czy znacie jakiegoś dobrego brokera z dźwignią 1:1000 i rachunkiem PLN??
Ostatnio zmieniony 30 lis 2012, 13:49 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线