no włąsnie a ja na e/pl postawiłam L z wartością 4,08 ( w kocu dziś mamy nasze PKB a której?Marcin30 pisze:Cel na dzisiaj wg Mnie 1,307.
USD/PLN szukamy L.
Ania80 - Witamy na forum
ma być gorsze od przewidywań
no włąsnie a ja na e/pl postawiłam L z wartością 4,08 ( w kocu dziś mamy nasze PKB a której?Marcin30 pisze:Cel na dzisiaj wg Mnie 1,307.
USD/PLN szukamy L.
Ania80 - Witamy na forum
nio mozna probowac,ale jak edek bedzie szedl do gory,to zlotowka do dolara teze bedzie rosla,czyli beda eski,ale probujcieania80 pisze:no włąsnie a ja na e/pl postawiłam L z wartością 4,08 ( w kocu dziś mamy nasze PKB a której?Marcin30 pisze:Cel na dzisiaj wg Mnie 1,307.
USD/PLN szukamy L.
Ania80 - Witamy na forum
ale wczoraj była najniższa wartość eurpln w ostatnim czasie, a WIG znajdował się na szczytach, to znaczy że inwestorzy z poza Polski wdrażają kasę do naszego kraju, czynniki makro w PL mają drugorzędne znaczenieania80 pisze:no włąsnie a ja na e/pl postawiłam L z wartością 4,08 ( w kocu dziś mamy nasze PKB a której?Marcin30 pisze:Cel na dzisiaj wg Mnie 1,307.
USD/PLN szukamy L.
Ania80 - Witamy na forum
Co to znaczy ze ma byc gorsze od przewidywan?ania80 pisze: ma być gorsze od przewidywań
może przed smak bajeru? jak już coś takie chlapnoł, to nie wydaje mi się zeby za kwadrans temu zaprzeczałNowy123 pisze:a Dragi pierdzieli jak zawsze to samo w kolko bo juz cos chlapnal EBC Draghi: Recovery Strefa Euro w Come 2H 2013 dobry bajer to podstawa
ja już nie kumam dale z Niemiec złe sprzedaż -2,8 oczek. -0,2 a edek wogule nie ZAREAGOWAŁ spadek 1.316 a teraz znow odbijA czyli co podkupuj przy każdej okazji?menago pisze:
o 8,45 dane z Francji one trochu wazniejsze dla edka niz te dzisiejsze z niemiec,ale powinnhy byc na tak dla edka
Jesli rynek reaguje pozytywnie na zle dane to znaczy ze jest bullish.ania80 pisze:ja już nie kumam dale z Niemiec złe sprzedaż -2,8 oczek. -0,2 a edek wogule nie ZAREAGOWAŁ spadek 1.316 a teraz znow odbijA czyli co podkupuj przy każdej okazji?menago pisze:
o 8,45 dane z Francji one trochu wazniejsze dla edka niz te dzisiejsze z niemiec,ale powinnhy byc na tak dla edka
ania80 pisze:ja już nie kumam dale z Niemiec złe sprzedaż -2,8 oczek. -0,2 a edek wogule nie ZAREAGOWAŁ spadek 1.316 a teraz znow odbijA czyli co podkupuj przy każdej okazji?menago pisze: