zebedi pisze:ustawilem sell stop na 1.2977 ze sl na 1.3004 i teraz czeka na dane:)
wybije najpierw gore wiec Ci wytnie tego sl
zebedi pisze:ustawilem sell stop na 1.2977 ze sl na 1.3004 i teraz czeka na dane:)
spodziewaj się niespodziewanego, dla mnie korekta wzrostów jest zakończona,pentional pisze:Dziś musi spaść. Wyżej kreski na monitorze nie mają gdzie iść
Poza tym wszystko dzis na oporach... wiec to nie może być dzis.. odbijemy od 1.3.
Do tematu 1.3 wrócimy za kilka dni
nie zgadzam się, zawsze pokazuje dwa kierunki, a jak wiemy każdy inaczej rozumie anal izeBOCZEK pisze:on czasami z sarkazmem i przekorą, często na wykresie pokazuje UP, ale pisz SPADEK
Rychu, dobrze ze mu się myszka nie zablokowała jak składał zlecenie
US DUE UP:
29-Nov-12 0830 24-Nov Jobless Claims, est 390k
29-Nov-12 0830 3Q-12 GDP (2nd rev), est +2.8%
atlanticos pisze:zebedi pisze:ustawilem sell stop na 1.2977 ze sl na 1.3004 i teraz czeka na dane:)
wybije najpierw gore wiec Ci wytnie tego sl
a dla mnie jak wybije 1.3010 to robi 5 fale wzrostów i wieksza korekta wciaz przed nami a obecna to nic innego bylo jak fala 4 w takim wypadkuxantiros pisze:spodziewaj się niespodziewanego, dla mnie korekta wzrostów jest zakończona,pentional pisze:Dziś musi spaść. Wyżej kreski na monitorze nie mają gdzie iść
Poza tym wszystko dzis na oporach... wiec to nie może być dzis.. odbijemy od 1.3.
Do tematu 1.3 wrócimy za kilka dni
Hodis pisze:Broker mi właśnie zrobił spread na 5.. Nc...