DayTrading: Czwartek 29.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 29.11.2012
czyli co dalsze szczytowanie? czy już jest po ? chyba ze to dla zmyłki ja tez często udaje 

początkująca brunetka
chyba koniec fali b... m5 m15 m30 h1 zalezy jak się zamknie, ale do góry chyba już niet
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
bez sensuania80 pisze:czyli co dalsze szczytowanie? czy już jest po ? chyba ze to dla zmyłki ja tez często udaje
po co udawać ?
jak typ nie daje rady to zmienić
udajesz a on mysli ze jest zajebisty, i tak błedne koło sie zamyka, jak myśli ze jest zajebisty mocno, to przestaje sie starać, a ty cora bardziej musisz udawać ze udajesz...
zaraz widze ban poleci
zaraz widze ban poleci

Ostatnio zmieniony 29 lis 2012, 13:14 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- richard.cali
- Pasjonat
przynajmniej nowe MODY mają zajęcieexpedient warzywniaka pisze:bez sensuania80 pisze:czyli co dalsze szczytowanie? czy już jest po ? chyba ze to dla zmyłki ja tez często udaje
po co udawać ?

-- Dodano: czw 29-11-2012, 13:14 --
będą mieli co usuwać..klawiatura do śmiecirichard.cali pisze:przynajmniej nowe MODY mają zajęcieexpedient warzywniaka pisze:bez sensuania80 pisze:czyli co dalsze szczytowanie? czy już jest po ? chyba ze to dla zmyłki ja tez często udaje
po co udawać ?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

- ZielonaMgielka
- Maniak
- richard.cali
- Pasjonat
Doktorku modzie, mogę wiedzieć co wy teraz robicie 

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

o której sa te dane z USA?
o i takimi wejsciami trza sie dzielić !!!ZielonaMgielka pisze:Interesujacy poziom na L z ciasnym stopem (AUDUSD):
http://screencast.com/t/VbUE2ARLp9
niewazne czy wyjdzie z tego rgr i spadni nizej czy nie, ale potencjał RR jest zachowany i to jest najważniejsze
bravo
14:30dejvido pisze:o której sa te dane z USA?
BOCZEK pisze:udajesz a on mysli ze jest zajebisty, i tak błedne koło sie zamyka, jak myśli ze jest zajebisty mocno, to przestaje sie starać, a ty cora bardziej musisz udawać ze udajesz...
zaraz widze ban poleci
Trafileś w sedno to jak z tym luzwaniem u Benka

początkująca brunetka