Witam wszystkich kolegow z forum.
Moze juz ktos juz wrzucal to na forum (jak tak to prosze o skasowanie posta - ja sie nie natknolem a w zasadzie czytam je caly czas) ale szperajac w sieci znalazlem bardzo obiecujacy system.
Jestem w fazie testow, moze ktos juz go stosuje albo juz stwierdzil ze jest do bani?? Prosze o opinie i wypowiedzi.
Link: http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=48926
dodam jak sami widzicie ze wynik ankiety jest moim zdaniem imponujacy.
Moze jest osoba ktora moze przetlumaczyc pdf'a ktorego dostarcza autor systemu, albo opis tlumaczenia tych filmikow.
Troszke znam angielski ale nie jestem na 100% pewien ze wszystko zrozumialem.
Pozdrawiam Kilu
skalpowanie cos ciekawgo
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... light=#506 post na samym dole strony
Korzystam z niego na gbp usd i gbp jpy na m5. Zasady są proste. Efekty nie są złe, ogólnie na plus ale trzeba zachować ostrożność bo system podaje czasami 3 fałszywe sygnały pod rząd wiec nie jest to system pewny. ważne by ograniczysz ryzyko i bedziesz wychodzil na plus.
Korzystam z niego na gbp usd i gbp jpy na m5. Zasady są proste. Efekty nie są złe, ogólnie na plus ale trzeba zachować ostrożność bo system podaje czasami 3 fałszywe sygnały pod rząd wiec nie jest to system pewny. ważne by ograniczysz ryzyko i bedziesz wychodzil na plus.
a ja polecam to od usd jpy i eur jpy.... a zwlaszcza usd jpy.....wystarczy grac zgodnie z takimi samymi trendami na wyzszych interwałąch tj. m30 i 1h a kasa sama wpada......aczkolwiek polecam pograc na demku bo czasami są wyjatki od regół opisanych przez ałtora tego systemu....aczkolwiek jak sie nabierze doswidczenia......to pipsiory same lecą
Re: skalpowanie cos ciekawgo
Znam ten sys bardzo dobrze. Próbowałem tym grać i... poległemkilu pisze:Jestem w fazie testow, moze ktos juz go stosuje albo juz stwierdzil ze jest do bani?? Prosze o opinie i wypowiedzi.
Link: http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=48926

Wielokrotnie rozmawiałem z autorem tego systemu. Od 1 stycznia facet żyje tylko i wyłącznie z gry tym właśnie systemem.
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
btw na poczatek znajomosci z tym systemem polecam kanaly keltnera ktore poakzują miejsce kiedy powinno sie zamknac zlecenie......
czasami wprawdzie nastepuje przebicie tego kanału i nadal stromy wzrost/spadek.....ale lepiej nie ryzykowac......no chyba ze sie wspiera innymi wskaznikami.....
ponadto polecam dorzucic sobie signal bars v4 wksznik.... ktory poakzuje macd str i ema na interwalach od m1 do h4(kolor zielony/czerwony)...moze on pomoze schlodzic wasze emocje podczas gry......
czasami wprawdzie nastepuje przebicie tego kanału i nadal stromy wzrost/spadek.....ale lepiej nie ryzykowac......no chyba ze sie wspiera innymi wskaznikami.....
ponadto polecam dorzucic sobie signal bars v4 wksznik.... ktory poakzuje macd str i ema na interwalach od m1 do h4(kolor zielony/czerwony)...moze on pomoze schlodzic wasze emocje podczas gry......
Sys został opracowany właśnie dla GJ, ale widać, że sprawdza się też na innych parach.BalloO pisze:no nie wiem jak mozna skalpowac na spreadzie 7-10pips
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.