Droga do zwycięstwa - part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Madins
Gaduła
Gaduła

Re: Droga do zwycięstwa - part 2

Nieprzeczytany post autor: Madins »

J_K pisze:Mandis podobnie jak i Ty znam niektórych z wymienionych prywatnie.

Skoro taki jesteś kozak to napisz publicznie po co chłopaki po forach kreują ściemy, jednocześnie obrażając takich (np. Juliusz-a) który podobnymi ściemami próbowali budować sobie fame...
Nie znam prywatnie nikogo, kto inwestuje na forex'ie i nie mam pojęcie kim jest Juliusz i co takiego zrobił, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje Pytanie.

Dobra, edytuje, bo Ty też to zrobiłeś...

Stat piękny, czyli jednak się da... więc po co ten atak? Swojego nie wrzucę, bo nie chce mnie się szukać w google images :mrgreen:

Nie będę już pisał więcej OT'u , bo zaś Jarek się do mnie przyczepi :mrgreen:
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

J_K pisze: W załączeniu mój ostatni stats. za listopad.

Obrazek
WOW... jak to jest ze wszyscy czesza tutaj po 100% miesiecznie. :)

Piekny stat ale czemu nie widze strat?

Awatar użytkownika
J_K
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: J_K »

Straty są foux pas, stąd juornale je pomijają aby struktura migdałowata mózgu nie powielała wzorców prowadzących do strat a zapamiętywała same dobre transakcje.... itp :D
Ma być łatwo, przyjemnie i na bogato....

BTW na tym forum są sami Mistrzowie (szczególnie w tym wątku) więc czemu pytasz o straty:D
Wyluzuj i poczuj się, że już jesteś na Barbadosie i Rhijana Ci podaje do kolacji....

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

J_K pisze:Straty są foux pas, stąd juornale je pomijają aby struktura migdałowata mózgu nie powielała wzorców prowadzących do strat a zapamiętywała same dobre transakcje.... itp :D
Ma być łatwo, przyjemnie i na bogato....

BTW na tym forum są sami Mistrzowie więc czemu pytasz o straty:D
Coś Ty taki agresywnie do świata nastawiony :> Takim sposobem raczej Marcinowi się odechce przekazywania doświadczenia swojego, choć jest uparty (w pozytywnym znaczeniu) więc kto to wie :)

"Skoro taki jesteś kozak to napisz publicznie po co chłopaki po forach kreują ściemy, jednocześnie obrażając takich (np. Juliusz-a) który podobnymi ściemami próbowali budować sobie fame..."

że kto, co i jak ? Bo jeżeli dobrze rozumiem to smutno Ci z powodu opuszczenia forum tego przez Juliusza naszego - cwaniaczka małego? ojj:)

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

J_K pisze: BTW na tym forum są sami Mistrzowie (szczególnie w tym wątku) więc czemu pytasz o straty:D
Pytam bo kiedy nie widze strat na takim pieknym trendzie zwyzkowym zawierajacym setki transakcji to przewaznie kryja sie one na balansie. To ze na tym forum tylko 5% traci to juz wiem :)

Awatar użytkownika
J_K
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: J_K »

Juliusza to akurat dobrze, że nie ma.Podobnie jak jego mentora, alkoholika Zbyszka.....
Parę osób przytrzyma kasę przy kieszeni.

Artur brachu, czego tu żałować że Klon przestanie pisać?
Widziałeś jego deale na myfxbooku?
Martyngałami na plusy to konto wyciągnął, szedł już na -50% miesięcznie, fart że mu się odwróciło bo jeszcze raz nie w tą stronę i MC by było....

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Nie mam pojęcia na jakim poziomie traktowane to konto było :) faktycznie był pewien moment co emocje Marcina chyba zjadły i tam jestem ciekaw jak by to wygadało na live. Anyway... musisz przyznać że chłopak wyczucie kierunku ma.. inna sprawa z trzymaniem trejdów.
Ja nawet nie chcę liczyć ile % więcej było by na statach autora jakby te kilka razy dotrzymał do tp.
Strasznie obawiałbym się też tych opcji z ponawianiem trejdów.. jak dla mnie trochę agresywnie ALE jak już pisałem - wyczucie kierunku + kilka pozycji to na małym ruchu możemy całkiem ciekawe pipsy mieć... tylko to dotrzymywanie do tp.. I tu na miejscu Marcina skupiłbym się.

m.prymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: m.prymus »

Komus chyba bardzo zalezy, zeby Marcin przestal pisac..... Oby kolega (Marcin) nie stracil cierpiwosc..

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Cos sie tu cicho zrobilo... chyba ten gosc co zaczal cisnac osiagnal swoj cel....

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Spokojnie Marcin ma na pewno dużo cierpliwości skoro już tyle jedzie na tym FX :) Skoro obiecał przedstawić trading plan to na pewno to zrobi prędzej lub później co wy tacy nie cierpliwi :)
Brać się do gry i za analizy :)
A ten gościu to faktycznie dziwny, nie odpowiadajmy mu to się znudzi może :) Dla szaleńców najogrsze jest to jak ich się ingnoruje
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

ODPOWIEDZ