Wolno bo detal myśli ze jedziemy do góry. Dlatego od 1.2875 odbijemy w górę robiąc II fale kor. Ale cena najpierw do ww poziomu wg mnie. Już od piątku trabiePeter_FX pisze:Zbyt wolno to wszystko idzie, cena spędza zbyt dużo czasu w tym poziomie bez wyraźnej reakcji, idziemy jeszcze w dół albo wisimy tu do 16.
A co to w europie z powodu kryzysu święta odwołane ?harymilloki pisze:Dobra a teraz moja kolej:) A nie pomyślał nikt może że zbliżają się święta... I że to może być powodem umacniania się dolara... O trendzie już nie wspomnę + wskaźniki... Warto też zwrócić uwagę na SMA200 o której już koledzy wcześniej wspominali. Może na chwilę zatrzymać spodki... Ale nie wydaje mi się żeby trwało to długo... Wskaźniki mówią same za siebie. Chyba że się mylę:)
rano na cnbc mówili coś o amerykańskich sugestiach że Chiny sztucznie osłabiają walutę, ja to odebrałem w ten sposób, że to Dolar jest za mocnywesoly mis pisze:Tak pr7emo, widzę że 1.2870 trudno przejść, zaraz guru się uaktywni (14:30:15:00) i zobaczę co robić z tymi eskami.
jak zjechało ciut poniżej 1,2900 to nawet wziąłem eLke chwilowo, bo wydawało mi się że ten poziom to będzie zdobycz, wokół której edek zagości w konsolidacji na jakiś czas, na szczęście spojrzawszy na wyższe interwały w porę usunąłem zleceniewesoly mis pisze:Należy również zauważyć fakt braku na tym forum wpisów mówiących o powrocie na wczorajszy poziom czyli okolice 1.29x
jaki brednie widze ze nie masz pojecia jesli srednich nie uwzgledniasz do analizy pomijajac fiboexpedient warzywniaka pisze:brednie jak dla mnieNowy123 pisze:h4 sma200 broniona
a moze sma 37 z w1
albo sma 88 z d1 ?
PRZYPADEK