kluczyk1234 pisze:Mówi się, że jak ktoś jest czegoś pewny na giełdzie to albo dopiero zaczyna albo właśnie kończy
Złota myśl

kluczyk1234 pisze:Mówi się, że jak ktoś jest czegoś pewny na giełdzie to albo dopiero zaczyna albo właśnie kończy
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p532640 moim zdaniem nadal aktualna choc rynek zweryfikujepkubiu pisze:Jestem nie kumata po nie dawno zastawiłam szminkę żeby grac na forexie czyli formacja trójką na nzdusd nie daje pewności ze pójdzie dołem
Ale stopy byczków są chyba poniżej 1.2870 ?expedient warzywniaka pisze:korekte czas zaczac
A co to w europie z powodu kryzysu święta odwołane ?harymilloki pisze:Dobra a teraz moja kolej:) A nie pomyślał nikt może że zbliżają się święta... I że to może być powodem umacniania się dolara... O trendzie już nie wspomnę + wskaźniki... Warto też zwrócić uwagę na SMA200 o której już koledzy wcześniej wspominali. Może na chwilę zatrzymać spodki... Ale nie wydaje mi się żeby trwało to długo... Wskaźniki mówią same za siebie. Chyba że się mylę:)
Jakby cos to wskazniki sie myla/mylilyharymilloki pisze:Chyba że się mylę:)
rabit pisze:Jakby cos to wskazniki sie myla/mylilyharymilloki pisze:Chyba że się mylę:)