Świece japońskie - najgłupsze nawet pytania ;)
Re: Świece japońskie - najgłupsze nawet pytania ;)
potwierdzam, wymagana jest rejestracja
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Co z tą broszurą? Link w podpisie Wirusa nie działa, a chętnie rzuciłbym okiem...
Przejrzałem tę broszurę - dzięki Ink. - i powiem szczerze, że miałem większe oczekiwania.
Bardzo poprawne i ogólnie.
Ani słowa o tym, kto i dlaczego buduje świecę.
Niby jest o świecach, ale indeksy czy akcje pominięte.
Niby nacisk na FX, ale nie ma nic o czasie budowania świecy.
A przecież świeca świecy nierówna.
Jest też jakieś napomknięcie o ZL, ale o poziomach ani słowa... więc po co nagle jakieś ZL?
Bardzo poprawne i ogólnie.
Ani słowa o tym, kto i dlaczego buduje świecę.
Niby jest o świecach, ale indeksy czy akcje pominięte.
Niby nacisk na FX, ale nie ma nic o czasie budowania świecy.
A przecież świeca świecy nierówna.
Jest też jakieś napomknięcie o ZL, ale o poziomach ani słowa... więc po co nagle jakieś ZL?
Stforex zgadza sie nie ma absolutnie nic co juz nie zostalo napisane chocby przez steva nissona, przeczytalem cala i moge powiedziec ze jak ktos czytal nissona to tam nic poprostu nie znajdze, ale ma byc kolejna czesc oby byla lepsza;)
plus500 czy tez wirus
podejscie jak najbardziej sluszne, bo moze byc 200 stron teorii i dywagacji a zero konkretow natomiast konkretny sytem transakcyjny wejscie gdy wyjscie gdy przesuwam stopa gdy mozna zmiescic na kilku stronach
tak wiec fajnie ze cos tworzysz tylko jaki tego sens jesli powielasz innych zrobiles takie male streszczonko nie dajac nic od siebie albo niewiele przynajmniej ja zbyt wiele nie zauwazylem 
takze nie dziw sie reakcjom bo nikt nie chce czytac tego co juz wie co inne jakies nowe spojrzenie wlasne przemyslenia analizy

takze nie dziw sie reakcjom bo nikt nie chce czytac tego co juz wie co inne jakies nowe spojrzenie wlasne przemyslenia analizy