tak tez moze sie stac,ale sa stopkiatlanticos pisze:a ja myślę że skoro wzrosty tworzyły się tydzień to pół dnia korekty to troszkę mało...
wszędzie tak bardzo pompują koniec korekty, że jak wszyscy wejdą w L-ki to wielcy gracze dorzucą jeszcze s-ek
DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
od sp bedzie duzo zalezalo. jak dojdzie do 1408, to na edku mozna myslec o l, jesli zejdzie ponizej 1402 pozniej 1398 to ska bedzie rozsadniejsza.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
- atlanticos
- Maniak
nie mowie ze od razu,...mamy na to tydzień... pobuja się góra, dół i dopiero albo w czwartek,piątek albo w przyszlym tygodniu wystrzeli w górę jeśli już... w każdym bądź razie ta karekta wygląda mi na za krótka w czasie
jak będziesz się tydzień obżerał jak wściekły to w kilka godzin tego nie spalisz
proste
jak będziesz się tydzień obżerał jak wściekły to w kilka godzin tego nie spalisz

Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 18:59 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nie wiem co ci odpisać hehe, ja czekam na powrót w rejony starej eski tj. 1,2810 , według mnie jak eurusd ma atakować wyższe poziomy typu 1,32/33 to lepiej by wyglądał głębszy kilkudniowy ruch na południe, zobaczymy jak się sytuacja rozwiniePeter_FX pisze:L-ke miałem na 1.29155 ale mi nie weszła, jak zwykle zbyt precyzyjnie ustawiłempr7emo pisze:grajcie coś na L, bo jak się goldmany dowiedzą że tyle łatwej kasy siedzi na S to nici będą z moich intencji
na razie jej nie wywalam, skoro mi nie weszła to i innym z dużymi zleceniami tym bardziej, kolejna L-ka na 1.2907 jeżeli tam dojdzie, wróć właśnie ją przestawiłem na 1.2899 czyli jak retail zacznie wchodzić na break-out magicznej liczby 2900
- atlanticos
- Maniak
podobny tok myślenia mampr7emo pisze:nie wiem co ci odpisać hehe, ja czekam na powrót w rejony starej eski tj. 1,2810 , według mnie jak eurusd ma atakować wyższe poziomy typu 1,32/33 to lepiej by wyglądał głębszy kilkudniowy ruch na południe, zobaczymy jak się sytuacja rozwiniePeter_FX pisze:L-ke miałem na 1.29155 ale mi nie weszła, jak zwykle zbyt precyzyjnie ustawiłempr7emo pisze:grajcie coś na L, bo jak się goldmany dowiedzą że tyle łatwej kasy siedzi na S to nici będą z moich intencji
na razie jej nie wywalam, skoro mi nie weszła to i innym z dużymi zleceniami tym bardziej, kolejna L-ka na 1.2907 jeżeli tam dojdzie, wróć właśnie ją przestawiłem na 1.2899 czyli jak retail zacznie wchodzić na break-out magicznej liczby 2900
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Na pozytywne sygnały docierające z rynku zwracają uwagę analitycy. Na wykresie wskaźnika Stoxx 600 średnia z 50 tygodni notowań znalazła się nad średnią z ostatnich 100 tygodni. To oznacza powstanie tzw. złotego krzyża, co w ostatnich latach zawsze poprzedzało wejście rynku w hossę.
puls biznesu, moze sie przyda
puls biznesu, moze sie przyda
a może strefie euro tanie euro jest w stanie pomóc ?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Nie wiem o co Ci chodzi z tym trojkatem ale ten orgr i konsola jak najbardziej , gdyby udalo sie im wybic z tej flagi (?) to nawet nastepny target pod ten orgr sie zgadzaMERLIN pisze:tak się zastanawiam nad D1 orgr ,teraz konsola w kształcie trójkąta

Teraz ciekawie wyglada kiwi

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Spokojnie, zanim doleci do 800 to jeszcze masa poziomów do wycięcia, na razie jest up-trend i trzeba to grać.pr7emo pisze:nie wiem co ci odpisać hehe, ja czekam na powrót w rejony starej eski tj. 1,2810 , według mnie jak eurusd ma atakować wyższe poziomy typu 1,32/33 to lepiej by wyglądał głębszy kilkudniowy ruch na południe, zobaczymy jak się sytuacja rozwiniePeter_FX pisze:L-ke miałem na 1.29155 ale mi nie weszła, jak zwykle zbyt precyzyjnie ustawiłempr7emo pisze:grajcie coś na L, bo jak się goldmany dowiedzą że tyle łatwej kasy siedzi na S to nici będą z moich intencji

Planuj Trejd, Trejduj Plan