No właśnie.ForexTig3r pisze:Gdzie Niemiaszek??
DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
wracając do gry, edziu w admiralsie o 21:00 kończy fale h4, jak dotąd zaliczył dwie ładne czerwone, a jakby się cofnąć parę dni do tyłu i spojrzeć na szerszy okres to są one bardzo ważne w analizowaniu trendu, stawiam na mocny zjazd w ciągu kolejnych dwóch godzin
nie bawię się zazwyczaj we wróżby, no ale 1,2915 wydaje się jak najbardziej realne jak już zacznie spadać
nie bawię się zazwyczaj we wróżby, no ale 1,2915 wydaje się jak najbardziej realne jak już zacznie spadać
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 18:31 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
tak się zastanawiam nad D1 orgr ,teraz konsola w kształcie trójkąta 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
myślę podobnie tak do 1,288pr7emo pisze:wracając do gry, edziu w admiralsie o 21:00 kończy fale h4, jak dotąd zaliczył dwie ładne czerwone, a jakby się cofnąć parę dni do tyłu i spojrzeć na szerszy okres to są one bardzo ważne w analizowaniu trendu, stawiam na mocny zjazd w ciągu kolejnych dwóch godzin

z orgra bym zrezygnował, bo nie wygląda mi, ale poza tym to linie mam podobnie,
tylko jak te kreski z w1 włącze na d1 to ni jak mi nie pasują, a h4 już inna bajka
tylko jak te kreski z w1 włącze na d1 to ni jak mi nie pasują, a h4 już inna bajka
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 18:36 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
a jak widzicie taką propozycję - zbyt optymistyczna? jakieś sugestie?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
grajcie coś na L, bo jak się goldmany dowiedzą że tyle łatwej kasy siedzi na S to nici będą z moich intencji 

to jak juz mamy koniec korekty, czy nie????
ja mysle ze tak
ja mysle ze tak
- atlanticos
- Maniak
a ja myślę że skoro wzrosty tworzyły się tydzień to pół dnia korekty to troszkę mało...
wszędzie tak bardzo pompują koniec korekty, że jak wszyscy wejdą w L-ki to wielcy gracze dorzucą jeszcze s-ek
wszędzie tak bardzo pompują koniec korekty, że jak wszyscy wejdą w L-ki to wielcy gracze dorzucą jeszcze s-ek
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
L-ke miałem na 1.29155 ale mi nie weszła, jak zwykle zbyt precyzyjnie ustawiłempr7emo pisze:grajcie coś na L, bo jak się goldmany dowiedzą że tyle łatwej kasy siedzi na S to nici będą z moich intencji

na razie jej nie wywalam, skoro mi nie weszła to i innym z dużymi zleceniami tym bardziej, kolejna L-ka na 1.2907 jeżeli tam dojdzie, wróć właśnie ją przestawiłem na 1.2899 czyli jak retail zacznie wchodzić na break-out magicznej liczby 2900

Planuj Trejd, Trejduj Plan