wesoly mis pisze:Poczatek drugiego dnia trzech portfeli mojego guru. 3x1000$ i jest już 211$ na plusie.
Wam też życzę 7% dziennie a nie rocznie na lokacie. Pozdrawiam.
yyyyyyy

wesoly mis pisze:Poczatek drugiego dnia trzech portfeli mojego guru. 3x1000$ i jest już 211$ na plusie.
Wam też życzę 7% dziennie a nie rocznie na lokacie. Pozdrawiam.
BOCZEK pisze:z tego miejsca mogła by wejść dobra kolejna S z ciasnm SL, tylko zaraz zaczyna się coś dziać, to może warto poczekać jeszcze kwadrans
jesli gu nie przebije 1.6043 to jak najbardziej.BOCZEK pisze:z tego miejsca mogła by wejść dobra kolejna S z ciasnm SL, tylko zaraz zaczyna się coś dziać, to może warto poczekać jeszcze kwadrans
wydaje mi sie ze wejdzie,a jezeli mamy spadac do zejdzie nizej niz ostatnia,jak nie ,to zaterzyma sie przed koncem,co bedzie fala 2 na m15BOCZEK pisze:z tego miejsca mogła by wejść dobra kolejna S z ciasnm SL, tylko zaraz zaczyna się coś dziać, to może warto poczekać jeszcze kwadrans
menago pisze:wydaje mi sie ze wejdzie,a jezeli mamy spadac do zejdzie nizej niz ostatnia,jak nie ,to zaterzyma sie przed koncem,co bedzie fala 2 na m15BOCZEK pisze:z tego miejsca mogła by wejść dobra kolejna S z ciasnm SL, tylko zaraz zaczyna się coś dziać, to może warto poczekać jeszcze kwadrans
zobaczysz do jakiego miejsca spadnie,pozniej przejzszysz wszystkie interwaly czasowe policzysz fale i wszystko ci sie zgodzi,ale wykres mowi,ze nie bedzie tragedi dla edkaZielonaMgielka pisze:menago pisze:wydaje mi sie ze wejdzie,a jezeli mamy spadac do zejdzie nizej niz ostatnia,jak nie ,to zaterzyma sie przed koncem,co bedzie fala 2 na m15BOCZEK pisze:z tego miejsca mogła by wejść dobra kolejna S z ciasnm SL, tylko zaraz zaczyna się coś dziać, to może warto poczekać jeszcze kwadrans
Abstrakcyjne pytanie:
A jak Ben stwierdzi ze za miesiac rezygnuja z QE i nastapi silna wyprzedaz na EU to tez te spadki bedziesz tlumaczyl Eliotem?