DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
no i wiedzcie ze teraz jestesmy w strefie popyty,jak wybijemy sie gora,to moze byc juz po korekcie
- ZielonaMgielka
- Maniak
Wiem jak dziala Eliot ale jest dla mnie za bardzo subiektywny. Pozatym nie widze w mojem metodzie zastosowania dla tej teorii. Pozdrawiam
ja tam widze ze jak pojdziemy powyzej 1.297 i nie odbijemy to jestem w dupiemenago pisze:no i wiedzcie ze teraz jestesmy w strefie popyty,jak wybijemy sie gora,to moze byc juz po korekcie

ide na spacer
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
menago pisze:patrz na m5 i licz fale ,tol zobaczysz wszystko,caly ruch jest wedlug eliota,a korekta sie konczy na wsparciach jak wesz,maxymalnie na 1,28700 okolice,ale ja mysle ze na 1,2913 sie skonczyNowy123 pisze:tp zgpdmoe z eliotem gdzie korekta powinna ile zniescmenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
]p.s , a jak sie nie zna at i roznych teorii ,to mozna zganiac wszystko na grubasow23/ 38
p.s.oczywiscie fibo pokazuje wsparcie,ale o jakim wzniesieniu piszesz od calosci,czy wzrosty z wrzesnia,czy z pazdziernika
-- Dodano: 27 lis 2012, 14:40 --
acha,ale moze zejsc nizej korekta,tylko wtedy gdy benek cos wspomni o ustaleniu calosci limitu QU3
-- Dodano: 27 lis 2012, 14:43 --
ha ha ha ,poczytaj i sie naucz eliota,mozesz to zrobic patrzac na wykres m1,patrz i licz fale zobaczysz pod co chodzaZielonaMgielka pisze:A tak mozna wszystko podciagac pod bardzo subiektywne fale eliota. Jak ktos mi kiedys pokaze praktyczne zastosowanie tego narzedzia to bede wdziecznymenago pisze:podobaja mi sie wasze dywagacje,grubasy to i tamto,a patrzycie ,jaki jest trend,jak jest korekta,jak sie dobrze przyjrzycie ,to i zobaczycie ze cena chodzi pieknie wedlug eliota,popatrzcie na m5 m15,30 wszystko jest w wykresie
]p.s , a jak sie nie zna at i roznych teorii ,to mozna zganiac wszystko na grubasow
Nie zapominaj ze to nie wykresy tworza wykresy tylko reakcje ludzi na otaczajace warunki. Kiedys stworzylem taki diagram ktory uproszczeniu przedstawia proces decyzyjny u traderow. Moze komus sie przyda
"http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/62405"
pisze od 12660

Dybek pisze:przecież najpierw był wykres a później eliotmenago pisze:
ha ha ha ,poczytaj i sie naucz eliota,mozesz to zrobic patrzac na wykres m1,patrz i licz fale zobaczysz pod co chodza
Najpierw była cena

dokoladnie,i po analizowaniu ceny ,stworzyl swoja teorie ,ktora do dzis jest najoverall pisze:Dybek pisze:przecież najpierw był wykres a później eliotmenago pisze:
ha ha ha ,poczytaj i sie naucz eliota,mozesz to zrobic patrzac na wykres m1,patrz i licz fale zobaczysz pod co chodza
Najpierw była cena
molmomas pisze:pytanie do fachowców, czy na m5 formuje się ORGR?
Mi to wygląda na korektę abc
@menago, eljotem to można kierunek ruchu wyznaczyć, ale skąd wiesz gdzie wejść, wyjść?
[/quote]
dokoladnie,i po analizowaniu ceny ,stworzyl swoja teorie ,ktora do dzis jest naj[/quote]
Najpierw była cena i na cenie się skończyło...
dokoladnie,i po analizowaniu ceny ,stworzyl swoja teorie ,ktora do dzis jest naj[/quote]
Najpierw była cena i na cenie się skończyło...

eliotem mozna nawet tp ustawic,patrz w wykresy licz fale ,a zawsze wchodz na wsparciach i oporach,tylko zawsze patrz ktora to fala eliota,bys sie nie przestarszyl,ze jak wejdziesz a cena pojdzie na chwilke w druga stronepr7emo pisze:@menago, eljotem to można kierunek ruchu wyznaczyć, ale skąd wiesz gdzie wejść, wyjść?
p.s
potrenuj sobie na m1 ,malym locikiem,a sam sie przekonasz