Nowy123 pisze:Na rynku pojawiają się także plotki o możliwości cięcia ratingu Wielkiej Brytanii.
"Fed's Fisher Says Fed Has Reserved On Dramatic Path Of Monetary Accomodation From @cigolo Read Full Story at @cigolo Federal Reserve's Fisher Says Fed Has Reserved On Dramatic Path Of Monetary Accomodation, Must Be Mindful Of Risks"
wczoraj byś wiedział i napisał to może bym sie tym posiłkował siedziałem na GBP/NZD dałem ciasno SL i wycięło ehhh teraz pewnie funt straci do dolara nowozelandzkiego
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
wg mnie pierwszy przystanek 1.294, pozniej zobaczymy
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Dybek pisze:wg mnie pierwszy przystanek 1.294, pozniej zobaczymy
Na H1 i H4 wychodzi mi coś w granicach 1.2915.
to drugi, ale pozniej
No - jeszcze mze forex mi wszystko wywalić i wywrócić do góry nogami ;-)
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
pierwsze wsparcie to jest 1,2944, czyli minimum wczorajszej konsoli, i jeszcze przez tą konsolę nie przeszli, więc? wieć jak na razie nic się technicznie nie zmieniło...
1.2877??
kebel góra
edek dół
dolar do szwajcara góra
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 10:54 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!