teraz jest jasno na białym! ;-)BOCZEK pisze:jaka fala 5?Dybek pisze: to gdzie wg ciebie konczyla by sie 5?? : O
jak ktoś czegoś nie kuma, to śmiało
DayTrading: Wtorek 27.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 27.11.2012
---------------------------------------------------------------------
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
Im szybciej będziesz sam analizował i słuchał siebie tym szybciej więcej błędów popełnisz. Wówczas jest szansa że się czegoś może nauczysz.
- atlanticos
- Maniak
Dybek pisze:mysle podobnie, kangur prawie dochodzi do maks - wyjscie z klina h4 z ub tyg wg mnie, gdzie ma u mnie pivota i wlasnie ogranicznie klina w okolicy 1.05, to by dawało tez niebawem maks, usdpln tez wg mnie na low,pr7emo pisze:kangur dalej sie bawi
złoty z euro na low"It was not immediately clear how the debt would be reduced from its currently forecast level of 144pct in 2020 to the target of 124pct"Followed by: but it is expected to involve a series of measures including an extension of the maturity and lowering of interest rate on loans to Greece, a debt buyback and a return to Athens of profits made by the ECB on Greek debt it holds. And no wonder that: talks on the details of the debt cutting measures with the IMF were still ongoing. Euro zone, IMF agree to cut Greek debt to 124 percent/GDP in 2020
narysowaliscie do 4, wiec sie pytam gdzie wg was jest zasieg 5?BOCZEK pisze:jaka fala 5?Dybek pisze: to gdzie wg ciebie konczyla by sie 5?? : O
jak ktoś czegoś nie kuma, to śmiało
wg mnie troszke powyzej 3 - jakies 1.3020 albo juz sie zrealizowal - trudno powiedziec
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 00:14 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
teoretycznie...ale praktycznie to pewny formacji możesz być dopiero po jej wystąpieniu 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zatem moglo to byc hi week
dobrej nocy
dobrej nocy
---------------------------------------------------------------------
- atlanticos
- Maniak
dzisiejszy szczyt wyszedl mi w okolicach 127.2 fali 4 wiec moze rzeczywiscie korekta przed nami - czas pokaze
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ciekawe czy indeks dolara zacznie się umacniaćDybek pisze:kangur prawie dochodzi do maks - wyjscie z klina h4 z ub tyg wg mnie, gdzie ma u mnie pivota i wlasnie ogranicznie klina w okolicy 1.05, to by dawało tez niebawem maks
to powrot do bazy
ciekaiw mnie jedno jak trabia ze Niemcy sie nie zgodza na redukcje Dalsza Grecji dlugu ze nie zgodnie z prawem czy jakos tak a teraz plote puszczaja ze jest redukcja 

Euro zone, IMF reach deal on long-term Greek debt
no i wątek GERMAN PRESS
no i wątek GERMAN PRESS
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!