DayTrading: Poniedziałek 26.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.11.2012
Nie wiecie może na jakich innych parach walutowych jest może trochę dynamiczniej ?
'Nie myli się ten co nic nie robi'
Możesz to EXPLAIN ?moczymorda pisze:niebawem nastąpi implozja
-- Dodano: pn 26-11-2012, 20:26 --
Weź kup se srebro za 1 lota to bedziesz mieć emocje lepsze niż na wyścigach koni.Hodis pisze:Nie wiecie może na jakich innych parach walutowych jest może trochę dynamiczniej ?
tylko w którym kierunkumoczymorda pisze:niebawem nastąpi implozja
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Dzisiaj nigdzie, ale ostatnio ogólnie Jeny szaleją, poza tym złoto ale tylko jak ma kaprysy, może i 7000 pipsów w dzień zrobićHodis pisze:Nie wiecie może na jakich innych parach walutowych jest może trochę dynamiczniej ?

Dynamika jest tam gdzie coś się dzieje a z reguły albo coś się dzieje wszędzie albo nigdzie

Planuj Trejd, Trejduj Plan
Dziś wieczorem ogłoszą bilans handlowy Nowej Zelandii, NZDUSD, AUDNZD, NZDJPYHodis pisze:Nie wiecie może na jakich innych parach walutowych jest może trochę dynamiczniej ?
-
- Stały bywalec
siedza,popijaja czerwone wino,a my czekamy
Ostatnio przez przypadek zająłem pozycje na NZDUSD i fuksneło mi się bo sporo do przodu poszło hehe... ciekaw jestem jak wyjdzie ten bilans z tego co patrzyłem ostatnie notowanie pokazało lekko w góre hmmcore pisze:Dziś wieczorem ogłoszą bilans handlowy Nowej Zelandii, NZDUSD, AUDNZD, NZDJPYHodis pisze:Nie wiecie może na jakich innych parach walutowych jest może trochę dynamiczniej ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
snikers_m pisze:tylko w którym kierunkumoczymorda pisze:niebawem nastąpi implozja
Nie żebym się czepiał ale implozja następuje do środka.
Za pewnie chodziło ci o eksplozję ale co ja tam wiem

Lka na 1.2962 i dobre wiadomości od wróżki dla Grecji 

'Nie myli się ten co nic nie robi'
byłże by to up było by błogo
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"