DayTrading: Piątek 23.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 23.11.2012
wycinka SL, ben uruchomił drukarkę, frytkownica ???
DAX spada edek góra, SP góra edek góra.... hmmm...rozkorelowanie pozytywno-negatywne?
DAX spada edek góra, SP góra edek góra.... hmmm...rozkorelowanie pozytywno-negatywne?
Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 18:13 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Odpływam na -
szlak by ich... jedna S-ka wycięta

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
- ZielonaMgielka
- Maniak
LOL.... To twoj pierwszy piatek na gieldzie?harymilloki pisze:jestem w szoku ... idę zapalićnie mogę na to patrzeć ...
Dziś piątek dwudziestego trzeciego, a wygląda jakby był trzynastego...
Hungary cut to BB from BB+ by S&P; outlook to stable. +50... 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
Złoto kupują i płacą dolarami EurUsd do góry. Siła tych wzrostów jest ogromna, adx stoi dęba, nie ma mowy o S chyba, że na M1 ktoś chce.BOCZEK pisze:wycinka SL, ben uruchomił drukarkę, frytkownica ???
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
ja niestety mowilem dwa tygodnie temu,ze cena max bedzie dzisiaj 1,3170.ale niestety jeszcze musze z okreselniem czasu popracowac,no ale napewno tam bedzie moze juz za tydzien,tylko fakt,korekta sie nalezy,
ale zagrywaja niezle
- wszyscy czekaja na korekte biora s-ki ,a oni rzucaja kase i leca do gory na strzalach stochastycznych
p.s
a w przyszlym tygodniu moze bedzie koniec grudnia.......
ale zagrywaja niezle
- wszyscy czekaja na korekte biora s-ki ,a oni rzucaja kase i leca do gory na strzalach stochastycznych
p.s
- ZielonaMgielka
- Maniak
Najbardziej mi sie podoba ten fragment z lataniem na strzalach stochastycznych.menago pisze:ja niestety mowilem dwa tygodnie temu,ze cena max bedzie dzisiaj 1,3170.ale niestety jeszcze musze z okreselniem czasu popracowac,no ale napewno tam bedzie moze juz za tydzien,tylko fakt,korekta sie nalezy,
ale zagrywaja niezle
p.s
Domyslam sie ze ucza tego w Hogwarcie.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 18:19 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mogę się nauczyć jednego.
Edek to waluta na której traci się kasę a nie zarabia
Edek to waluta na której traci się kasę a nie zarabia

ZielonaMgielka pisze:Najbardziej mi sie podoba ten fragment z lataniem na strzalach stochastycznych.menago pisze:ja niestety mowilem dwa tygodnie temu,ze cena max bedzie dzisiaj 1,3170.ale niestety jeszcze musze z okreselniem czasu popracowac,no ale napewno tam bedzie moze juz za tydzien,tylko fakt,korekta sie nalezy,
ale zagrywaja niezle
p.s
Domyslam sie ze ucza tego w Hogwarcie.
nie,jak poczytasz o wskazniku stochastic i mozliwosciach przy wskazaniach,to bedziesz wiedzial o czym pisze