DayTrading: Piątek 23.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 23.11.2012
1.292 pierwsza e-ska na euro, zobaczymy czy będą cisnąć dalej i reszta pozycji wejdzie.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
Dokładnie mam taką samą S- kę 1,2945 ciekawe czy teraz pójdzie w dół ?Peter_FX pisze:1.292 pierwsza e-ska na euro, zobaczymy czy będą cisnąć dalej i reszta pozycji wejdzie.
h4,h8,D1, W1 na spadki raczej nie wskazujePeter_FX pisze:1.292 pierwsza e-ska na euro, zobaczymy czy będą cisnąć dalej i reszta pozycji wejdzie.
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
Pójdzie, chociaż mogą i 50 pipsów UP wycisnąć, bardziej mnie zastanawia jak TP ustawić 150 pipsów w miarę pewne ale czy potem kolejna wycieczka UP, zostało trochę niewypełnionych zleceń Short na 1.305.witzig pisze:Dokładnie mam taką samą S- kę 1,2945 ciekawe czy teraz pójdzie w dół ?Peter_FX pisze:1.292 pierwsza e-ska na euro, zobaczymy czy będą cisnąć dalej i reszta pozycji wejdzie.
Zależy jak się patrzyxantiros pisze:
h4,h8,D1, W1 na spadki raczej nie wskazuje

Ja tam w sumie nic solidnego na dole nie widzę, strasznie poszarpana ta wycieczka UP.
Ten TP na szybko rysowany, 1.282 bezpieczniej.

Pierwsza S-ka na zero bo SL postawiłem tuż pod
zakładam następną na 1,2928. Myślicie że to dziś pójdzie w dół?

- klimokrates
- Pasjonat
Po co wchodzisz w pozycje jesli nie masz pewnosci czy spadnie ? widzisz jakies oznaki zatrzymania tego rajdu ? nie pod prad, poczekaj az beda wyrazne sygnaly na S.witzig pisze:Pierwsza S-ka na zero bo SL postawiłem tuż podzakładam następną na 1,2928. Myślicie że to dziś pójdzie w dół?
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
ludzie piszcie może w jakimś diary jakie s-ki czy sreski bezmyślnie postawiliście i bańczycie bo kogo to tutaj obchodzi
Moja druga na 1.2929witzig pisze:Pierwsza S-ka na zero bo SL postawiłem tuż podzakładam następną na 1,2928. Myślicie że to dziś pójdzie w dół?

Czy dzisiaj solidny spadek to nie wiem, chociaż piątek więc realizacja zysków może być po 18/20.
To po kiego ten temat w ogóle jest ?Seti pisze:ludzie piszcie może w jakimś diary jakie s-ki czy sreski bezmyślnie postawiliście i bańczycie bo kogo to tutaj obchodzi
Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 14:58 przez Peter_FX, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie - ale to jeszcze leci w chmury... dajcie temu czas uformować spadające świeczki...
i wtedy - S...
Takie shorcenie - to tak samo warte jak łapanie spadających noży
nie wiecie gdzie to się zatrzyma, za to drawdown wam rośnie... i stres również...
i wtedy - S...
Takie shorcenie - to tak samo warte jak łapanie spadających noży

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
-
- Gaduła
Tu se jebne eske a tam se pyknę elkę - zazdroszczę, że stać Was żeby traktować fx jak zabawę