DayTrading: Piątek 23.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 23.11.2012
jak po tych dobrych danych z niemców miało by się wybić to już dawno by to zrobiło...
Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 11:02 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Draghi przemawia wszyscy czekają co powie 

dobra riposta na glupkowaty nieadekwatny do sytuacji teksciksmag pisze:Może nie wszyscy szukają, ale wielu znajdujecore pisze:Wszyscy szukają esek w dołku i elek na górce, normalka
idz se panie core naganiac na longi na innym forum
-
- Gaduła
chyba dla Ciebie...core pisze:Wszyscy szukają esek w dołku i elek na górce, normalka
- zastapmnie
- Pasjonat
ha h1 znów jakaś rachityczna korekta, która wygląda bardziej na boczniaka, przynajmniej na razie
ale stochastic spada, więc jestem dobrej myśli, jeśli chodzi o ...
co nie znaczy, żę nie zmienię zdania w ciągu dnia:))
czy dzisiaj mamy tylko trzy opcje od Niemiaszka? 12750 i 12975, czy jakoś tak, następna jeszcze wyżej?
ale stochastic spada, więc jestem dobrej myśli, jeśli chodzi o ...
co nie znaczy, żę nie zmienię zdania w ciągu dnia:))
czy dzisiaj mamy tylko trzy opcje od Niemiaszka? 12750 i 12975, czy jakoś tak, następna jeszcze wyżej?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Po co te nerwy, gdzie widzisz że naganiam?expedient warzywniaka pisze:dobra riposta na glupkowaty nieadekwatny do sytuacji teksciksmag pisze:Może nie wszyscy szukają, ale wielu znajdujecore pisze:Wszyscy szukają esek w dołku i elek na górce, normalka
idz se panie core naganiac na longi na innym forum
Więcej luzu, tekst był autoironiczny, nigdy nie zdążyło się Tobie zająć złej pozycji?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ok przepraszam, to forum az kimi od takich tekstow, a przykladem swiecic nie ma komu.core pisze:Po co te nerwy, gdzie widzisz że naganiam?
Więcej luzu, tekst był autoironiczny, nigdy nie zdążyło się Tobie zająć złej pozycji?
autoironicznie zabrzmialoby to jesli napisalbys cokolwiek w tym zdaniu w 1 osobie. haa no ale niestety. dalo sie odebrac to jako "szukacie opcji na S durnie, teraz sie kupuje" w co zaden wytrawny inwestor nie uwierzy, ale ze tu dużo płoci przyszło po ostatnich artykulach i wysypie reklam, to jakos staram sie ich przed takimi banalami chronic
wiem wiem
swiata nie zbawie
Hehehehehe świetne

Może się źle wyraziłem, chodziło mi o to że często rynek skłania do zmiany zdania i może się to zdarzyć w momencie odwrócenia trendu, wtedy zostajemy błędnie zajętą pozycją na górce lub w dołku. Chyba każdy miał takie doświadczenia.expedient warzywniaka pisze:ok przepraszam, to forum az kimi od takich tekstow, a przykladem swiecic nie ma komu.core pisze:Po co te nerwy, gdzie widzisz że naganiam?
autoironicznie zabrzmialoby to jesli napisalbys cokolwiek w tym zdaniu w 1 osobie. haa no ale niestety. dalo sie odebrac to jako "szukacie opcji na S durnie, teraz sie kupuje" w co zaden wytrawny inwestor nie uwierzy, ale ze tu dużo płoci przyszło po ostatnich artykulach i wysypie reklam, to jakos staram sie ich przed takimi banalami chronic
wiem wiem
swiata nie zbawie