Stop Loss czy Sell Limit ?roberttheus pisze:Co sądzicie o ustawieniu SL na 1.2850 na eur/usd????

Stop Loss czy Sell Limit ?roberttheus pisze:Co sądzicie o ustawieniu SL na 1.2850 na eur/usd????
1,2723 nie przetestowali jeszcze dolnej bandy może to azjaci zrobią jak pejśiastych przez 2 dni nie będzieHodis pisze:Myślicie że zabuja nim jescze o 1.27 ?
Cholera, zapomniałem, że oni świętująrobsoy pisze:1,2723 nie przetestowali jeszcze dolnej bandy może to azjaci zrobią jak pejśiastych przez 2 dni nie będzieHodis pisze:Myślicie że zabuja nim jescze o 1.27 ?
w tym tyg to raczej przebicia spadkowego nie powinno być ,widać od kilku tyg ,że azja bierze dolcaroberttheus pisze:myślę ustawić sell limit na 1.2850 z targetem 1.2790 czy to dobry pomysł?
To zależy czy jesteś załadowany już S czy to pierwsza pozycja. Ciut wyżej można 1.28668 jest opór H4roberttheus pisze:myślę ustawić sell limit na 1.2850 z targetem 1.2790 czy to dobry pomysł?
U mnie już doszło, a nawet wyszło. Na H1 ładniej się to prezentuje.mario199391 pisze:
Moim zdaniem dojdzie do tej lini na h4 i sie bedzie cos dzialo dopiero strasznego:)