DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
troche mnie ponioslo niepotrzebnie
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 14:36 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie w miejscu odbicie, musiał by pojawić sie formacja odwrócenia trendu, są jeszcze jakieś inne warunki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 13:56 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
penisiakiBOCZEK pisze: pejsciaki, nie pensiaki , pensiaki to ci od długopisów
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
koniec koniec, watek, nie jest juz nawet smieszny, sprobuje jakos caly zignorowac, zeby nawet nie kusilo mnie tu zagladac
a wiec "pejsiaki" inaczej naród wybrany- żydzi, są przywoływani w slangu rynku finansowego jako gracze amerykańscymenago pisze:ale ,to jest moje zdanie,swoje mozesz przedstawicmaniek74 pisze:Boże, widzisz i nie grzmiszmenago pisze:jak pytales o pejsiakow,to tez,ja napoczatku tez nie moglem zajarzyc tego tu slangu,ale myslalem i doszedlem do tego ,przeciesz pens ,jest jednostka funta angielskiego itd
tak nie jest,tylko ze mam juz doswiadczenie zyciowe jako takie dobre,bo od zajebania bledow w zyciu robilem,z ktorych wyciagalem wnioski,mam 39 lat juz,a forex ,to moje zarobki jako jedyne,od kiedy zaczailem rynek,zarabiam tylko na nim,no jeszcze pomagam ludziom wyjsc z uzaleznien,ale tylko prywatnie-juzsureshot pisze:menago przyznaj sie , ze jestes umyslowo uposledzony, a z psychologia masz tyle wspolnego, ze pewnie jakis cie odwiedza.., to zaden wstyd
- zastapmnie
- Pasjonat
gościu, żarciki są w cenie, ale nie przekraczaj granicy, za którą zaczynasz innych obrażać, mając co do tego wątpliwe przesłankisureshot pisze:szczerze mowiac, sam zaczynam , miec obiekcje, czy nabijanie sie i czerpanie koszysci w formie poprawiania sobie humoru, poprzez czytanie rzeczy pisanych w wielu wypadkach przez ludzi umyslowo uposledzonych, jest moralne?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Boże, widzisz i nie grzmisz
[/quote]
ale ,to jest moje zdanie,swoje mozesz przedstawic[/quote]
a wiec "pejsiaki" inaczej naród wybrany- żydzi, są przywoływani w slangu rynku finansowego jako gracze amerykańscy[/quote]
ty chyba dzieciaku nie znasz historii,nie wiesz gdzie i kiedy powstawaly pierwsze banki,ktore pozniej ekspansowaly na usa,ale nie chce mi sie na ten temat pisac

ale ,to jest moje zdanie,swoje mozesz przedstawic[/quote]
a wiec "pejsiaki" inaczej naród wybrany- żydzi, są przywoływani w slangu rynku finansowego jako gracze amerykańscy[/quote]
ty chyba dzieciaku nie znasz historii,nie wiesz gdzie i kiedy powstawaly pierwsze banki,ktore pozniej ekspansowaly na usa,ale nie chce mi sie na ten temat pisac
konkretniej pejsiaki, to amerykańscy żydzi, czyli co którzy uciekli przed hitlerem, a hitlerowi nie udało się ich zdogonić.
natomiast hamburgery to rodowici amerykanie którzy urodzili się Mcdonaldzie, KFC lub burger kingu
bez względu na wiarę
natomiast hamburgery to rodowici amerykanie którzy urodzili się Mcdonaldzie, KFC lub burger kingu

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Myślicie, że amerykanie zjadą dziś w dół pod ryzyko indyka i długiego weekendu ?