tam mam tp i sell limitklimokrates pisze:EurUsd H4 kanały wciąż aktualne, a jak wybije to ho ho, po wybiciu opór dopiero na 1.28668
DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
wybicie wybiciem, wybicie było też dołem, dlatego uważam ze wybicie górą wcale nie musi oznaczać zanegowania kanału...klimokrates pisze:EurUsd H4 kanały wciąż aktualne, a jak wybije to ho ho, po wybiciu opór dopiero na 1.28668
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dokladnie w uk placi sie funtami pejsami, tak jak np w polsce zlotymi i groszami, moja wiedza o swiecie powieksza sie i powieksza...., sky is the limitmenago pisze:jak pytales o pejsiakow,to tez,ja napoczatku tez nie moglem zajarzyc tego tu slangu,ale myslalem i doszedlem do tego ,przeciesz pejs ,jest jednostka funta angielskiego itd
kazda plota puszczana jest w odpowiednim momeciemenago pisze:Nowy123 pisze:Merkel o Grecji
Angela Merkel oceniła, że w poniedziałek uda się porozumieć w sprawie udzielenia Grecji nowej raty pomocy.
no i mileimy dalej trend,zauwazcie,ze oni zawsze wychodza,w czasie jakiejs konsoli i tylko daja impulsy pod kierunek trendu,a jak impuls pojdzie w przeciwna strone,to i tak za jakis czas wroci zgodnie z trendem

ale c odo grecji to bylo pewne ze sie dogadaja tylko zalezy na jakich warunakch w Poniedzialek bo nierobow nie puszcza z UE jeszcze wybory w Niemczech tym bardziej
bo to co dostaja to i tak wraca do Niemiec Francji

bo cele sa jedne kasa,a jak ktos chce zniszczyc kraj,to trzeba duzo kasy od nich jeszcze wyrwac itd,a w miedzyczasie na forexie zarobicNowy123 pisze:kazda plota puszczana jest w odpowiednim momeciemenago pisze:Nowy123 pisze:Merkel o Grecji
Angela Merkel oceniła, że w poniedziałek uda się porozumieć w sprawie udzielenia Grecji nowej raty pomocy.
no i mileimy dalej trend,zauwazcie,ze oni zawsze wychodza,w czasie jakiejs konsoli i tylko daja impulsy pod kierunek trendu,a jak impuls pojdzie w przeciwna strone,to i tak za jakis czas wroci zgodnie z trendemzgoda
ale c odo grecji to bylo pewne ze sie dogadaja tylko zalezy na jakich warunakch w Poniedzialek bo nierobow nie puszcza z UE jeszcze wybory w Niemczech tym bardziej
bo to co dostaja to i tak wraca do Niemiec Francji
Boże, widzisz i nie grzmiszmenago pisze:jak pytales o pejsiakow,to tez,ja napoczatku tez nie moglem zajarzyc tego tu slangu,ale myslalem i doszedlem do tego ,przeciesz pens ,jest jednostka funta angielskiego itd

rgr na m5??
-- Dodano: śr 21-11-2012, 14:52 --
rgr na m5??
pejsciaki, nie pensiaki , pensiaki to ci od długopisów
-- Dodano: śr 21-11-2012, 14:52 --
rgr na m5??
pejsciaki, nie pensiaki , pensiaki to ci od długopisów

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
trzeba byc osoba wrozumiala dla innych, wymagajacym wobec siebie, mi dzis napewno tego zabraklo
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 14:37 przez sureshot, łącznie zmieniany 2 razy.
ale ,to jest moje zdanie,swoje mozesz przedstawicmaniek74 pisze:Boże, widzisz i nie grzmiszmenago pisze:jak pytales o pejsiakow,to tez,ja napoczatku tez nie moglem zajarzyc tego tu slangu,ale myslalem i doszedlem do tego ,przeciesz pens ,jest jednostka funta angielskiego itd
- klimokrates
- Pasjonat
Dołem było odbicie. Ja nie mówiłem nic, że jak wybije górą to kanał zanegowany. A kiedy dany kanał przestaje być aktualny ?BOCZEK pisze:wybicie wybiciem, wybicie było też dołem, dlatego uważam ze wybicie górą wcale nie musi oznaczać zanegowania kanału...klimokrates pisze:EurUsd H4 kanały wciąż aktualne, a jak wybije to ho ho, po wybiciu opór dopiero na 1.28668

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła