DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
rozstaw tarota, przydatne bywa tez sprawdzenie faz ksiezyca, prawda zapisana jest w gwiazdach, bedzie ich tyle az dosiegniemy targetu wyznaczonego przez menago , proste
BOCZEK pisze:ile jeszcze tych zielonych świeczek na h1?
teraz ,to trzeba nakrasc wolumenu,czyli skalpy,bo edek ejek s&p i dax na wykupce
Merkel o Grecji
Angela Merkel oceniła, że w poniedziałek uda się porozumieć w sprawie udzielenia Grecji nowej raty pomocy.
Angela Merkel oceniła, że w poniedziałek uda się porozumieć w sprawie udzielenia Grecji nowej raty pomocy.
Nowy123 pisze:Merkel o Grecji
no i mileimy dalej trend,zauwazcie,ze oni zawsze wychodza,w czasie jakiejs konsoli i tylko daja impulsy pod kierunek trendu,a jak impuls pojdzie w przeciwna strone,to i tak za jakis czas wroci zgodnie z trendem
tak też mówiono tydzień temu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
eurusd zakres ruchu ceny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Witam od dłuższego czasu Was podczytuje,bo można od Was wiele się nauczyć
ale wstyd mi zapytać
o jedno :pejsiaki to ? na początku myślałam ,że azjaci ,ale oni przecież zamykają się dużo wcześniej
teraz obstawiam na anglików czy dobrze?

a kto nosi pejsy?
jak pytales o pejsiakow,to tez,ja napoczatku tez nie moglem zajarzyc tego tu slangu,ale myslalem i doszedlem do tego ,przeciesz pens ,jest jednostka funta angielskiego itd
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 13:46 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.
- klimokrates
- Pasjonat
EurUsd H4 kanały wciąż aktualne, a jak wybije to ho ho, po wybiciu opór dopiero na 1.28668
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła