która h4 sie wywineła?Kundziu pisze:jurekszczurek pisze:Też S zamknięta w nocy . Teraz oczekujące L na 1,2735 ?
Patrząc po H1 1.2735 może być już historią...
H4 prawie się przekręciła, obróciła, wywinęła do góry nogami.
Jedzim na Szczecin. Może nie za szybko ale jednak.
DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
forex to czarna dupa
pr7emo pisze:ale może poziom 1,2815/20 zakładał że kasę będzie mieć napewno, a to stwierdzenie że w poniedziałem dojdą do końcowych ustaleń mogło być delikatną formą kwestii "są obiekcje" czy dać kaske bo można dostarczyć ją do bardziej rozwojowych krajów niż emerytom greckimmenago pisze:ok,ale jak sie przyjrzysz i pomyslisz,to sam stwierdzisz,ze to tylko panika,grecja kase napweno dostanie,w usa dogadajasie z klifem,a ze to odbiega w czasie ,to nic,i tak bedzie jak ma byc,pod cos trzeba grac,po pomysl co by bylo gdyby sie nie dogadali,a jak narazie nikt tego nie chce ,zwykle zagrywki
gram tą elke i tyle, ale chce troszke niżej podebrać
odwlekło w czasie rzeczywistość że Grecja nie ma kasy ( i kurs wtedy taki jak teraz jest) wobec grecja ma kase (1,2880), to by fajnie pasowało do minikorekty jakiej doświaczamy
nio,ja juz wchodze w l-ki,narazie z wiekszymi stopkami pozniej podnosze,ale ta najwazniejsza od 1,2680,cally czas zarabia,
a patrzac na wykres ,to teraz jestesmy na wsparciu 1,2740/50,a nie widac,czy chce je piknac,raczej wyglada na odpicie od niego
Ta poprzednia.piera pisze:która h4 sie wywineła?Kundziu pisze:jurekszczurek pisze:Też S zamknięta w nocy . Teraz oczekujące L na 1,2735 ?
Patrząc po H1 1.2735 może być już historią...
H4 prawie się przekręciła, obróciła, wywinęła do góry nogami.
Jedzim na Szczecin. Może nie za szybko ale jednak.
Między godziną 5.00 a 9.00 rano czasu polskiego.
O godzinie 7-8 nie wyglądała zachęcająco, teraz nie jest taka zła.
@menago, a co z parami jenowymi?
dobra, elka na edka z tego poziomu, nie ma dużo do stracenia
ale z kangurem się wstrzymałem dopóki nie skoryguje z 7/10 pipsów

hmmm nie mam takiej świecy od 5 do 9 mam od 0 do 4 i od 4 do 8 od 8 do 12 itd. u mnie świece są całe spadkowe
forex to czarna dupa
- ZielonaMgielka
- Maniak
A jestes przygotowany na ewentualny spadek do 1.26?menago pisze:moj tp,jest aktualny,zreszta pisalem ze jak spadnie ,to niedaleko,Grecja dawno byla w cenach,moj tp caly czas aktualny,a na ta s-ke tez bylem przygotowanymartell pisze:Moje poszły w pizduexpedient warzywniaka pisze:Jak tam Wasze longi ?
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p530415
Z tego co pamiętam z ostatnich dni na forum, to witzig, który wczoraj wieczorem martwił się o swoją pozycję krótką otwartą na 1.2820 powinien teraz lecieć do sklepu po flaszkę
A menago chyba poczeka dłużej na swój TP
Dokładnie poziom 2820 to były już zrealizowane zyski pod decyzję, że Grecja dostanie kasę. Teraz prawdopodobnie wrócimy do poziomu niepewności 2775.
kongur w nocy mi sie kupil na bay limit i juz zarabia,na ejku mozna szukac elki ze sopka ponizej ostatniego szczytupr7emo pisze:@menago, a co z parami jenowymi?
Tak jak pisałem nie jest idealna ale dająca wyobrażenie o kupujących.piera pisze:hmmm nie mam takiej świecy od 5 do 9 mam od 0 do 4 i od 4 do 8 od 8 do 12 itd. u mnie świece są całe spadkowe
Myślę podobnie jak Kowalenko. 1.2775 jest miejscem gdzie będziemy stać, odbijać się itp.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
właśnie u mnie to tak wygląda że ani wróbel ..., za szybki jest skubaniec jak dla mnie, a czaiłem się na niego dość długo, jest mocna spekulacja w mediach na osłabienie jena, zagram na kilkudniowej korekcie dopiero, ciekawe gdzie kasa powędruje gdy wyjdzie z Japonii, pewnie zaś na sapinemenago pisze:na ejku mozna szukac elki ze sopka ponizej ostatniego szczytupr7emo pisze:@menago, a co z parami jenowymi?