DayTrading: Środa 21.11.2012
Re: DayTrading: Środa 21.11.2012
no i co, fakt że będą kontynuować rozmowy za tydzień to będzie spadało? no way, muszą zapełnić luke dzienną i już 

Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 08:30 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
Przetrzymałem tą S-kę i rano miła niespodzianka byłamenago pisze:moj tp,jest aktualny,zreszta pisalem ze jak spadnie ,to niedaleko,Grecja dawno byla w cenach,moj tp caly czas aktualny,a na ta s-ke tez bylem przygotowanymartell pisze:Moje poszły w pizduexpedient warzywniaka pisze:Jak tam Wasze longi ?
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p530415
Z tego co pamiętam z ostatnich dni na forum, to witzig, który wczoraj wieczorem martwił się o swoją pozycję krótką otwartą na 1.2820 powinien teraz lecieć do sklepu po flaszkę
A menago chyba poczeka dłużej na swój TP

- jurekszczurek
- Gaduła
Też S zamknięta w nocy . Teraz oczekujące L na 1,2735 ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

pr7emo pisze:no i co, fakt że będą kontynuować rozmowy za tydzień to będzie spadało? no way, muszą zapełnić luke dzienną i już
nie ma takiej opcji,gramy z trendem,a wiemy jaki jest,mozna popatrzec na gieldy i wszystko jasne,ale nie wszyscy ,to widza i wiedza
ja wiem że ty nie grasz pod dane i jesteś w stanie się o to kłócić, jestem zdania iż odbicie od zeszłotygodniowego low jest właśnie za sprawą Grecji, bo generalnie to mogłoby przybliżyć do rozpadu UEmenago pisze:pr7emo pisze:no i co, fakt że będą kontynuować rozmowy za tydzień to będzie spadało? no way, muszą zapełnić luke dzienną i już
nie ma takiej opcji,gramy z trendem,a wiemy jaki jest,mozna popatrzec na gieldy i wszystko jasne,ale nie wszyscy ,to widza i wiedza
ja patrze na trend h1
na d1 jest odwrotny
zawracasz mi gitare i kurs mi uciekł

czekam z pozycją jak się rynki otworzą na dobre
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 08:55 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
pr7emo pisze:ja wiem że ty nie grasz pod dane i jesteś w stanie się o to kłócić, jestem zdania iż odbicie od zeszłotygodniowego low jest właśnie za sprawą Grecji, bo generalnie to mogłoby przybliżyć do rozpadu UEmenago pisze:pr7emo pisze:no i co, fakt że będą kontynuować rozmowy za tydzień to będzie spadało? no way, muszą zapełnić luke dzienną i już
ja patrze na trend h1
na d1 jest odwrotny
zawracasz mi gitare i kurs mi uciekł
ok,ale jak sie przyjrzysz i pomyslisz,to sam stwierdzisz,ze to tylko panika,grecja kase napweno dostanie,w usa dogadaja sie z klifem,a ze to odbiega w czasie ,to nic,i tak bedzie jak ma byc,pod cos trzeba grac,po pomysl co by bylo gdyby sie nie dogadali,a jak narazie nikt tego nie chce ,zwykle zagrywki
,poza tym oni tak celowo zwlekaja,bo wedza,ze gracja ma czas miesiasc,bo na tylko oststnio swoje bony ksprzedawal,a do tego czasu musza dostac kase,inaczej bylo by bankrutctwo,a tego nikt jeszcze nie chce
jurekszczurek pisze:Też S zamknięta w nocy . Teraz oczekujące L na 1,2735 ?
Patrząc po H1 1.2735 może być już historią...
H4 prawie się przekręciła, obróciła, wywinęła do góry nogami.
Jedzim na Szczecin. Może nie za szybko ale jednak.
Dzisiaj i jutro mamy negocjacje budżetowe na tapecie, pewnie dużą zmienność wprost proporcjonalną do liczby przecieków.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 09:02 przez core, łącznie zmieniany 1 raz.
Kundziu pisze:jurekszczurek pisze:Też S zamknięta w nocy . Teraz oczekujące L na 1,2735 ?
Patrząc po H1 1.2735 może być już historią...
H4 prawie się przekręciła, obróciła, wywinęła do góry nogami.
Jedzim na Szczecin. Może nie za szybko ale jednak.
lecimy zgodnie z trendem od lipca,korekta sie skonczyla i teraz up,a ze te chwilowe zachwiania sa,na czyms trzeba zarabiac
ale może poziom 1,2815/20 zakładał że kasę będzie mieć napewno, a to stwierdzenie że w poniedziałem dojdą do końcowych ustaleń mogło być delikatną formą kwestii "są obiekcje" czy dać kaske bo można dostarczyć ją do bardziej rozwojowych krajów niż emerytom greckimmenago pisze:ok,ale jak sie przyjrzysz i pomyslisz,to sam stwierdzisz,ze to tylko panika,grecja kase napweno dostanie,w usa dogadajasie z klifem,a ze to odbiega w czasie ,to nic,i tak bedzie jak ma byc,pod cos trzeba grac,po pomysl co by bylo gdyby sie nie dogadali,a jak narazie nikt tego nie chce ,zwykle zagrywki
gram tą elke i tyle, ale chce troszke niżej podebrać
odwlekło w czasie rzeczywistość że Grecja nie ma kasy ( i kurs wtedy taki jak teraz jest) wobec grecja ma kase (1,2820/80), to by fajnie pasowało do minikorekty jakiej doświaczamy
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 09:08 przez pr7emo, łącznie zmieniany 3 razy.