Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
negro
Uczestnik
Uczestnik

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: negro »

To jak można wytłumaczyć działanie takich systemów? Przez kilka lat testy wychodzą "idealnie" a po zakupie wychodzi zupełnie inaczej, i na testach i w grze realnej

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

negro pisze:To jak można wytłumaczyć działanie takich systemów? Przez kilka lat testy wychodzą "idealnie" a po zakupie wychodzi zupełnie inaczej, i na testach i w grze realnej
Optymalizacja - zbytnie dopasowanie do danych historycznych.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

nie ma i nigdy nie będzie robotów które działałyby przez kilka lat tak samo skutecznie :) rynek się zmienia, trzeba więc i automatyczne strategie do tych zmian dostosowywać :) bo jeżeli ktoś myśli że kupi robota, odpowiednio go ustawi i zostawi samego sobie, z nadzieją że zarobi miliony, to jest w poważnym błędzie ;) sam teraz pracuję nad EA więc wiem co to znaczy...

alien1983
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: alien1983 »

Nikt nie sprzedaje systemu, który zarabia i koniec kropka. Poza tym nawet jeśli istnieje taki system który zarabia na forex to wymaga ogromnej wiedzy aby go we właściwy sposób obsługiwać.
>WWW< Serwis Internetowy Poświęcony FOREX, CFDs, EA, Programom Afiliacyjnym Forex, Brokerom Forex.

immortal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: immortal »

alien1983 pisze:Nikt nie sprzedaje systemu, który zarabia i koniec kropka. Poza tym nawet jeśli istnieje taki system który zarabia na forex to wymaga ogromnej wiedzy aby go we właściwy sposób obsługiwać.

Jeśli są sprzedawane systemy bezwartościowe to albo jest to naciągactwo jak pisze kathaj albo ignorancja :)

Jakiej ogromnej wiedzy wymaga złożenie zlecenia według sygnału który dostajesz?

termometr123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

Witam,na jego temat już tu się pisało:
http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 40496.html
Strasznie mnie to ciekawi,ktoś napisał że ten system jest opisany na forum. mogę prosić o szczegóły?
Facet zaliczył wtopy ze screenami co już świadczy że nie jest godny zaufania,bo oszukuje. ale z drugiej strony skąd tyle pozytywnych komentarzy?

adam.trade
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adam.trade »

termometr123 pisze:Witam,na jego temat już tu się pisało:
http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 40496.html
Strasznie mnie to ciekawi,ktoś napisał że ten system jest opisany na forum. mogę prosić o szczegóły?
Facet zaliczył wtopy ze screenami co już świadczy że nie jest godny zaufania,bo oszukuje. ale z drugiej strony skąd tyle pozytywnych komentarzy?
Strategie allegrowicza fxciezkapraca znam(dostałem od kogoś za darmo), zresztą jak już ktoś zauważył przerabia screeny i oszukuje.
Jego "strategia" traci kapitał przekonałem się o tym grając jak i doskonale widać to na historii gdyż jest oparta między innymi na odbiciu od ema.
Skąd on ma tyle pozytywów ? nie mam ku**a bladego pojęcia :mrgreen:

termometr123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

heh no nie ma jednak co się oszukiwać. po co ktoś ma sprzedawać system skoro zarabia na nim krocie. po co ma tracić czas na takie głupoty? nie ukrywam że sam już byłem skłonny do zainwestowania w taki system i sprawdzenie ale na szczescie trafiłem tu. mogę wam tylko podziękować :)

baski
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: baski »

Mnie dosyć zastanawia i nurtuje ten system: http://allegro.pl/forex-multi-system-3w ... 23548.html
gość w systematycznie wrzuca ile system zarabia, patrząc na jego statystyki wynika, że mógłby się szybko zwrócić, ale czy na pewno? testował ktoś może?

ODPOWIEDZ