DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
a moze warto?lepiej oplacalne,bo ja zmienilem taktyke,gdzy uswiadomilem sobie ze zawsze cena idzie tam gdzie mysle,problem byl w czasie,a wtedy to zawczesnie wychodzilem ze zlecen,badz,stopki zle ustawione,by za duzo nie zabralo i takie tam,a teraz otwieram i czekam,pozniej dokladamZielonaMgielka pisze:Nie trzymam pozycji nie wiadomo jak dlugo w takie dni jak dzisiaj. Nic mi nie sugerowalo dalszych wzrostow wiec wzialem co moje w miejscu pierwszego oporu. Proste zagranie od bandy do bandy przy pierwszym tescie z bardzo ciasnym SL.
to potwierdzona plotka?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jakiś troll mariano89 sadzi pochwały na około
TVN CNBC BiznesEuro zyskuje do dolara. Według agencji Reutera, Eurogrupa zgodzi się jutro na wypłatę 44 mld euro pomocy dla Grecji, oczywiście pod pewnymi warunkami
- richard.cali
- Pasjonat
Nawet Menago pisze zebyś trzymał, sam z siebie robisz idiote, nie zaprzeczaj pochwale, przyznano ją dziś za, właściwie nic...twoje wpisy nigdy nie zawarły wykresu nawet...pytałem o prosty target na L...kontroluj co piszesz na drugi razZielonaMgielka pisze:Jaka pochwale?
Wrzucilem swoja analize i to wszystko. To ty obstawiales spadki z 1.2783 bez targetu. Nadal w nich jestes?
Nastepnym razem naskrob cos zamiast rzucac frazesami.

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

niewazne,musiala byc ,by dzisiaj wyzej podbic,jak posiedzisz ,dlugo przy wykresach i info ,to zajarzysz o co come onBOCZEK pisze:to potwierdzona plotka?
ja juz w piatek pisalem,ze wykres powiedzial jakie beda dane z usa,tred byl wzrostowy,to wiedzialem ,ze beda dobre dla edka
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nikt nie jest nieomylny. Jesli sadzisz ze cena zawsze zmierza tam gdzie myslisz to wyzerujesz depozyt predzej niz ci sie wydaje. Nie mowie tego ze zlosliwoscia. Straty sa nieuniknione jednak taki dobry strzal daje Ci wiekszy margines na przyszle bledy.... uszanuj te zyskimenago pisze: a moze warto?lepiej oplacalne,bo ja zmienilem taktyke,gdzy uswiadomilem sobie ze zawsze cena idzie tam gdzie mysle,problem byl w czasie,a wtedy to zawczesnie wychodzilem ze zlecen,badz,stopki zle ustawione,by za duzo nie zabralo i takie tam,a teraz otwieram i czekam,pozniej dokladam

Czemu MOD nie sprzata w tym dziale?
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 16:58 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
jeszcze 50pipek i jest oki,ale czy to dzisiaj czy jutro,to niewazne......menago pisze:narazie ,mam l-ki i 540%,a ile jeszcze do konca targetu???czekam tylko teraz by stopke podniesc po przebiciu oporu i bedzie git
target tam gdzie sell limit
-
- Stały bywalec
Drogi Merlinie wróżbita Maciej nie zawiódłprzepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać