korekta po wybicu z choragiewki,na d1 o niej pisze,podstawa atpr7emo pisze:jaka korektamenago pisze:skonczyla sie korekta i ogiento ledwo dwa dni wzrostu było, gdzie każdy sie spodziewał nieprzerwanego ciągu co najmniej 4 dni do góry, z czwartku na piątek w nocy byczki dostały zadyszki, a niedźwiedzie przez większość dnia ściagały rynek na południe by ostatecznie ustalić low dwumiesięczne (z wyjatkiem 13 Listopada), to pokazuje siłę popytu, siłę która ledwo zipie. Jutro będzie mówił szef bundesbanku i członek EBC o 9:30, z tego co wiem to
typy z banku niemieckiego są raczej negatywnie nastawieni do wzrostów, ale się okaże.
DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.11.2012
jaka flaga, taka do gory nogami czy z drążkiem dayx2 ?menago pisze:korekta po wybicu z choragiewki,na d1 o niej pisze,podstawa atpr7emo pisze:jaka korektamenago pisze:skonczyla sie korekta i ogiento ledwo dwa dni wzrostu było, gdzie każdy sie spodziewał nieprzerwanego ciągu co najmniej 4 dni do góry, z czwartku na piątek w nocy byczki dostały zadyszki, a niedźwiedzie przez większość dnia ściagały rynek na południe by ostatecznie ustalić low dwumiesięczne (z wyjatkiem 13 Listopada), to pokazuje siłę popytu, siłę która ledwo zipie. Jutro będzie mówił szef bundesbanku i członek EBC o 9:30, z tego co wiem to
typy z banku niemieckiego są raczej negatywnie nastawieni do wzrostów, ale się okaże.
menago, sorry ale ja na netbooku pracuje, a twój wykres jest nieczytelny jak dla mnie, mogłem zapytac o mikroskop przy zakupie komputera
korekta po wybicu z choragiewki,na d1 o niej pisze,podstawa at[/quote]
jaka flaga, taka do gory nogami czy z drążkiem dayx2 ?[/quote]
jak spojrzysz na wykres ,ktory wkleilem,to patrz na niebieski kolor,a palaga ,to chyba nie musze zaznaczac
jaka flaga, taka do gory nogami czy z drążkiem dayx2 ?[/quote]
jak spojrzysz na wykres ,ktory wkleilem,to patrz na niebieski kolor,a palaga ,to chyba nie musze zaznaczac
Ameryka w tym tygodniu właściwie nie gra Panowie - gramy jedynie AZJA _ EUROPA
JPY, EUR, GBP, PLN, SEK, AUD, NZD
USD - jedynie w kontekście wojny może być postrzegany.
EURJPY - możliwa flaga.
Pszenica dzienny - możliwa flaga.
Piątek może być dość skrajny.
Miejcie to na uwadze.
JPY, EUR, GBP, PLN, SEK, AUD, NZD
USD - jedynie w kontekście wojny może być postrzegany.
EURJPY - możliwa flaga.
Pszenica dzienny - możliwa flaga.
Piątek może być dość skrajny.
Miejcie to na uwadze.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
-
- Stały bywalec
hej
jak nazywa się ten wskaźnik w Twoim załączniku - żółto-niebieski?
jak nazywa się ten wskaźnik w Twoim załączniku - żółto-niebieski?
menago pisze:to co pokazujesz ,merlin-ok,tylko dlaczego mialo by tak byc,skoro teraz wszyscy wiedza ,ze byla gra pod wybory w usa,pozniejsze dane sa jakie sa,a w euro narazie spoko,czyli ja uwazam ze po wyjsciu z chorogiewki na d1 skonczyla sie korekta i ogien,czyli ksiazkowo,to do najbizszego oporu ,co sie odbilo 1,3170 fibo 38,2 pozniej jak pokona to i okolo 70%wysokosci,a to by bylo zgodne z figurami ,ktore teraz tworza,ale pisze o podstawowych czli orgr...i to by pasowalo na atak fibo 50,poprostu moze nietoperz sie skonczyl
to zaden wskaznik,tylko wstawione przeze mnie,ksztaltki,tak dla rozeznaniazbinow3411 pisze:hej
jak nazywa się ten wskaźnik w Twoim załączniku - żółto-niebieski?menago pisze:to co pokazujesz ,merlin-ok,tylko dlaczego mialo by tak byc,skoro teraz wszyscy wiedza ,ze byla gra pod wybory w usa,pozniejsze dane sa jakie sa,a w euro narazie spoko,czyli ja uwazam ze po wyjsciu z chorogiewki na d1 skonczyla sie korekta i ogien,czyli ksiazkowo,to do najbizszego oporu ,co sie odbilo 1,3170 fibo 38,2 pozniej jak pokona to i okolo 70%wysokosci,a to by bylo zgodne z figurami ,ktore teraz tworza,ale pisze o podstawowych czli orgr...i to by pasowalo na atak fibo 50,poprostu moze nietoperz sie skonczyl
-
- Stały bywalec
dzięki za odp
tak to wiedzę, do 1.2865 i się okaże czy wracamy czy nie ( ale jak przebijemy 1.2865 na stałe to uuu...p)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
tam mam tp i sell limitmolmomas pisze:tak to wiedzę, do 1.2865 i się okaże czy wracamy czy nie ( ale jak przebijemy 1.2865 na stałe to uuu...p)
ponadto łatwo zauważyć formację V -
tzn. duże prawdopodobieństwo wzrostów już dziś
tzn. duże prawdopodobieństwo wzrostów już dziś

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"