ja robiłem muzyke posługując się softami typu reason albo FLstudiomenago pisze:dokladnie,jak sam sie nauczysz,to bedziesz wiedzial,jak bedziesz pytal innych,uzyskasz kilka odp.wtedy masz kocial w glowie i nie wiesz ,ktora uznac za prawdziwa....itd...a ja zrozumiesz teorie,to zobaczysz jakie ,to wszystko prosteScorpiman pisze:fakt człowiek uczy się całe życie
a istota,tkwi w prostocie,a nie prostota w istoscie
-- Dodano: 16 lis 2012, 14:41 --
tak mixowanie,to moja pasja,zreszta cala muza z tego gatunkumovinghead pisze:ja lubie i właśnie słuchammenago pisze:jak ktos lubi psytrance ,to tu jest moj ostatni secik
http://www.house-mixes.com/profile/mali ... 10-11-2012jesteś DeeJay ?
DayTrading: Piątek 16.11.2012
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 16.11.2012
Dzisiaj / za tydzien / za miesiac?... myslalem ze to dzial daytradingu.
Co ma wysokie depo do tego?... albo skalujesz odpowiednio ryzyko albo predzej czy pozniej zegnasz sie z depo.[/quote]
po pierwsze możan z hedgować a po drugie cena prawie zawsze zawrac bardziej lub mniej więc jak nie gramy wysoko w stosunku do depo to możemy jeszcze zarobić ja po początkowej stracie w 2010 r nie przekraczam 2000% depa[/quote]
Tak jak piszesz.. Rynek w wkieszje ilosci przypadkow moze wracac ale wystarczy jesli tylko raz nie wroci i bedziesz musial te jedna noge hedga pielegnowac przez pare tygodni / miesiecy.
Osobiscie nie bawie sie w hedgowanie bo wedlug mnie latwiej przyjac wczesniej ustalona strate i poczekac na dogodniejsza okazje ale jak kto woli
Pozdro[/quote]
ciekawy czy sa tacy co czekaja az wroci cena do 1,47000,tez tyle mozna czekac???
Co ma wysokie depo do tego?... albo skalujesz odpowiednio ryzyko albo predzej czy pozniej zegnasz sie z depo.[/quote]
po pierwsze możan z hedgować a po drugie cena prawie zawsze zawrac bardziej lub mniej więc jak nie gramy wysoko w stosunku do depo to możemy jeszcze zarobić ja po początkowej stracie w 2010 r nie przekraczam 2000% depa[/quote]
Tak jak piszesz.. Rynek w wkieszje ilosci przypadkow moze wracac ale wystarczy jesli tylko raz nie wroci i bedziesz musial te jedna noge hedga pielegnowac przez pare tygodni / miesiecy.
Osobiscie nie bawie sie w hedgowanie bo wedlug mnie latwiej przyjac wczesniej ustalona strate i poczekac na dogodniejsza okazje ale jak kto woli

Pozdro[/quote]
ciekawy czy sa tacy co czekaja az wroci cena do 1,47000,tez tyle mozna czekac???
- ZielonaMgielka
- Maniak
Spoko nuta Menago. Nie jestem fanem Trancu ale brzmi nienachalnie i dobrze sie slucha 
Skoro jestesmy w okienu offtopicowym przez chwile to podziele sie wlasnym tworem:
Troche ambientowy klimat:
http://soundcloud.com/pill-pop/pillpop-aurora
Sorka za offa... to pierwszy i ostatni raz
.... jest piatek na boga i sama chodzi noga 

Skoro jestesmy w okienu offtopicowym przez chwile to podziele sie wlasnym tworem:
Sorka za offa... to pierwszy i ostatni raz

Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 13:49 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
tak mixowanie,to moja pasja,zreszta cala muza z tego gatunku[/quote]movinghead pisze:ja lubie i właśnie słuchammenago pisze:jak ktos lubi psytrance ,to tu jest moj ostatni secik
http://www.house-mixes.com/profile/mali ... 10-11-2012jesteś DeeJay ?
ja robiłem muzyke posługując się softami typu reason albo FLstudio[/quote]
ja zaczne,robic ale jeszcze troche musze nauczyc sie forexa,dlugo sie ucze,ale jeszcze troche,wtedy bede mial wiecej czasu na poznanie abletona i rusze,zreszta wszystkiego uczylem sie sam ,mixowania,tez , nikt mi nic nie pokazywal,tyle tylko ze lubialem impry i wiem co mnie na nich krecilo,stad taki pomysl na mix nie inny,na forexie ,tez odzajebania czasu sledzenia wykresow i stad moje spostrzezenia
Czy to nie wygląda na spadek ? Mała sugestia oczywiście mogę się mylić 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
nie - to odwrócony wzrostWalkiria pisze:Czy to nie wygląda na spadek ? Mała sugestia oczywiście mogę się mylić

zojebiste moze byc to jako intro do secika ambientowego,,niezle daj mi namiar na gg,moze zrobisz dla mnie jakies introZielonaMgielka pisze:Spoko nuta Menago. Nie jestem fanem Trancu ale brzmi nienachalnie i dobrze sie slucha
Sorka za offa... to pierwszy i ostatni raz.... jest piatek na boga i sama chodzi noga
Walkiria pisze:Czy to nie wygląda na spadek ? Mała sugestia oczywiście mogę się mylić
Bedziesz mógł tak powiedzieć po 22 jak sie swieca zamknie.
Ja mysle, ze w przyszlym tygodniu bedzie testowane 29, teraz mamy odbicie od 50% wzrostu, ruch 1:1 (ABCD) wskazuje okolice 2860-70 i tam pewnie wejdą grubasy, poza tym są stopy do wywalenia na 2880.
Ale kto wie..
Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 14:05 przez woocash, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o podpowiedź, czy jest szansa na 1.2748. Mam tam TP. Kurs sprawdzam na telefonie, a wykresy w tej aplikacji na małym wyświetlaczu nic mi nie mówią.
i to jaka.....martell pisze:Proszę o podpowiedź, czy jest szansa na 1.2748. Mam tam TP. Kurs sprawdzam na telefonie, a wykresy w tej aplikacji na małym wyświetlaczu nic mi nie mówią.
ale jak chcesz wiedzie wiecej,to zawsze pytaj dlaczego ma tam dojsc,wtedy czegos sie nauczysz
Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 14:07 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.