popatrz na teorie eliota i bedziesz wiedzial co sie dziejeHodis pisze:Niżej już chyba nie spadnie, jak myślicie ? Rsi przy h1 już przy 30 nie myślicie że może być już jakąś dobitka ?
DayTrading: Piątek 16.11.2012
Re: DayTrading: Piątek 16.11.2012
Pytanie do kolegi mpapiez - Kolego pisałeś że używasz RSI i że trzeba te wskazania odpowiednio filtrować. Jak to robisz jeśli wolno spytać bo z moich obserwacji wynika, że RSI to wdzięczny wskaźnik i daje dobre sygnały w trendzie bocznym, ale jak wpadamy w trend up/down to już nie jest tak trafnie ze wskazaniami.
Saper vedere
wezcie pod uwage, ze dzisiaj nie tylko sytuacja na rynkach jest istotna ale rowniez konflikt izraelsko- palestynski. zawsze przy interwencjach zbrojnych dolar znacznie zyskiwal jako waluta najbardziej "stabilna"Hodis pisze:Niżej już chyba nie spadnie, jak myślicie ? Rsi przy h1 już przy 30 nie myślicie że może być już jakąś dobitka ?
- richard.cali
- Pasjonat
@Menago
H1, ja widziałem tak...1.2732 to fibo wynikające z D1, dość istotne może być. Problem w tym ze H1 zamyka się za minut 39.
Zaraz tu bedzie piekło

H1, ja widziałem tak...1.2732 to fibo wynikające z D1, dość istotne może być. Problem w tym ze H1 zamyka się za minut 39.
Zaraz tu bedzie piekło

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

nie jest tak zle,z tym pieklem narazie,tym bardziej ze rynek na wysprzedaniu,w okolicach 1272500jest fibo 23,6 calosc wzrostow,tam gdzie azjaci zrobili przed wczoraj mlotek na m30,jak narazie dotknal tam knocik i tym samym korekta zeszla do konca fali 4,jak przyjmniemy ze sa to zlozone na h1 itdrichard.cali pisze:@Menago
Zaraz tu bedzie piekło![]()
p.s
a nie wklejam narazie wykresow,bo lepiej jest jak samemu sie to zobaczy,wtedy kazdy sie czegos uczy,a niektorzy stąd
chyba w szkolach sciagali i szli na latwizne,ale tu nie o to chodzi by sciagac,ale by samemu kazdy sie nauczyl ,pozniej wymienial sie info,bo kazdy z nas moze na tym skorzystac,uczmy sie teoriii ,a moze w Polsce bedzie duzy odsetek zarabiajacych na forex
Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 11:35 przez menago, łącznie zmieniany 2 razy.
zemsta EZ wykonana , zeszli na dj ponizej wczorajszego dolka
i gora 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

w trendzie odrzuca się sygnały jemu przeciwne i wsio działa jak należyPeyotl pisze:Pytanie do kolegi mpapiez - Kolego pisałeś że używasz RSI i że trzeba te wskazania odpowiednio filtrować. Jak to robisz jeśli wolno spytać bo z moich obserwacji wynika, że RSI to wdzięczny wskaźnik i daje dobre sygnały w trendzie bocznym, ale jak wpadamy w trend up/down to już nie jest tak trafnie ze wskazaniami.
jak dobrze pojdzie ,to zaraz bedzie szybszy zwrot,ktos widzi co sie rysuje na m5?
chyba dałem się zapakować w S-ke na samym dole co za fatalny koniec tygodnia
to niezle ,piszemy o tym punkcie od rana,eliot fibo itd,a Ty nie czytales i wszedles,moze i wroci,ale ja jestem na upScorpiman pisze:chyba dałem się zapakować w S-ke na samym dole co za fatalny koniec tygodnia