DayTrading: Piątek 16.11.2012
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 17.11.2012
sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo
zuo utożsamiane jest z piekłem i jest na południu, jestem bardziej za aniołami, może wezmą mnie w swe szeregi dzisiajmovinghead pisze:sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo
eurusd h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-
- Gaduła
zależy gdzie leży granica tych dwu światówpr7emo pisze:zuo utożsamiane jest z piekłem i jest na południu, jestem bardziej za aniołami, może wezmą mnie w swe szeregi dzisiajmovinghead pisze:sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo
dziś założyłem że z rana chwilowo wylądujemy pare
pięter niżej no i ot jest skończyłem pracę na dzisiaj

Cała prawda.Najgorzej to wbić sobie coś do łba i trzymać się tego choćby nie wiem co.movinghead pisze:sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 08:42 przez expedient warzywniaka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
dla mnie wzorem jest paul rotter odkąd przeczytałem jego wywiadColuche pisze:Cała prawda.Najgorzej to wbić sobie coś do łba i trzymać się tego choćby nie wiem co.movinghead pisze:sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo
http://www.forex-desk.net/pl/analizy/ar ... l-traderow
skromny wywiad - nie ma o nim zbyt wiele w necie
ale jest kilka jego zdań które są bardzo ważne i nie
trzeba zapychać sobie głowy żadną biografią supertraderów
jego odpowiedzi to sedno podejścia no i tyle
Kabel wybila lini trendu
movinghead pisze:dla mnie wzorem jest paul rotter odkąd przeczytałem jego wywiadColuche pisze:Cała prawda.Najgorzej to wbić sobie coś do łba i trzymać się tego choćby nie wiem co.movinghead pisze:sentymenty i nadzieje bądź przywiązanie do jednego scenariusza jak dla mnie to zuo
http://www.forex-desk.net/pl/analizy/ar ... l-traderow
skromny wywiad - nie ma o nim zbyt wiele w necie
ale jest kilka jego zdań które są bardzo ważne i nie
trzeba zapychać sobie głowy żadną biografią supertraderów
jego odpowiedzi to sedno podejścia no i tyle
P: Nie masz problemu z zamykaniem pozycji lub nawet jej odwracaniem. Czy trader nie powinien trzymać się swojej opinii?
Odp: Zdecydowanie nie. Analityk lub jakiś guru powinni trzymać się swojej opinii ale trader nie powinien mieć opinii. Posiadając opinię ciężko jest wyjść z zajmowanej, stratnej pozycji.

Re: DayTrading: Piątek 16.11.2012
to jedzem na 12715-20 hmmm