Widzę dokładnie to samo ale nie wiem czy to dobrze hehe bo jak jest nas wielu to zaraz jakiś moloch zagra przeciw nam:-)))) zwykle gra się przeciw innym a nie zgodnie z wszystkimiexpedient warzywniaka pisze:
może troche skorekcą, chociaż 70 pipsówForexTig3r pisze:Jak dla mnie L-ka na AUDUSD tak, EURJPN będą dalej lecieć do góry.pr7emo pisze:kurde, poluje na eLke u Kangura i zastanawiam się czy brać jednocześnie eske na ejku, te dwie opcje wchodzą u mnie w gre
Nowy rząd ma dać ujemne stopy procentowe
roberttheus pisze:jutro piatek wiec będą co niektórzy zamykać pozycje.........
Jaką oni mają platformę? Bo mi się wydaje, że kiedyś ją instalowałem i tak obciążała procesor, że podziękowałem z góry.roberttheus pisze:powiem Ci ze ja inwestuje na markets.com i jest ok. male spreedy szybka wplata/wyplata i od niedawna w PLN mozna wplacac!!!! "nie wiesz co się stanie możesz jedynie określić z jakim prawdopodobieństwem!" R.T.
Racja mają gównianą platformę obciążającą procka dla amatorów forexa ale można MT4 wybrać!expedient warzywniaka pisze:Jaką oni mają platformę? Bo mi się wydaje, że kiedyś ją instalowałem i tak obciążała procesor, że podziękowałem z góry.roberttheus pisze:powiem Ci ze ja inwestuje na markets.com i jest ok. male spreedy szybka wplata/wyplata i od niedawna w PLN mozna wplacac!!!! "nie wiesz co się stanie możesz jedynie określić z jakim prawdopodobieństwem!" R.T.
-- Dodano: czw 15-11-2012, 23:24 --
ok nie bylo pytania
http://www.markets.com/pl/trading-platforms/