rządzi nadal nadalmenago pisze:fibo rzadzi..... to ja jem autoremBOCZEK pisze:fibo radzi, fibo coś tam, ktoś dzis tak pisał
moze to 161,8 fibo zatrzymie
DayTrading: Czwartek 15.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 16.11.2012
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 17:43 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
S/R - ki na M15
Rogalski " Na wykresie EUR/USD mamy potwierdzenie ruchu w górę w postaci naruszenia szczytu z wczorajszego wieczora na 1,2776. Rynek dotarł w rejon oporu na 1,2800, ale kluczowe będą dopiero okolice 1,2830, wyznaczane m.in. przez górne ograniczenie kanału spadkowego. Ich naruszenie „z marszu” może być trudne, dlatego też jutro nie można wykluczyć płytkiej korekty. "
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
- richard.cali
- Pasjonat
Śmierdzi konsolą na 40pips, azjaci nocą...BOCZEK pisze:myślicie ze cena jeszcze wróci do 1,2777??

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Gość często trafia ze swoimi analizami.marker74 pisze:Rogalski " Na wykresie EUR/USD mamy potwierdzenie ruchu w górę w postaci naruszenia szczytu z wczorajszego wieczora na 1,2776. Rynek dotarł w rejon oporu na 1,2800, ale kluczowe będą dopiero okolice 1,2830, wyznaczane m.in. przez górne ograniczenie kanału spadkowego. Ich naruszenie „z marszu” może być trudne, dlatego też jutro nie można wykluczyć płytkiej korekty. "
Chyba ta korekta już teraz nas czeka, a pogawędka Bena nie pomoże w odbiciu w okolice 1.28 nawet jeśli miałoby na chwilę obecną nie przebić tego poziomu. Długa pozycja otwarta, ale żałuję.
Wcześniej Rogalski gadał że po 1.2660 musimy zjechać w rejon 1.2600-1.2620
Hiszpańskie bondy dochodzą do 6, jak przekroczą to może rozpocząć sie nowy temat
ale miałoby to sens by rgra zrobić w pare dni
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
menago, odbicie i kontynuacja?
Rychu, jak jedna z trzech fal 1, 3 lub 5 składa się z 5podfal - czyli jest falą złożoną, wtedy kolejne występują w formie fal prostych, wtedy na oko widać ze Twoja 5 czyli V się już zrealizowała, teraz idzie ABC, a raczej B bo A myślę już zrealizowana
zmierz sobie fale 1, wtedy wynik zrób razy 1,68 = wynik ten przełóż końca fal 2, pociągnij do góry i masz miejsce występowania końca fali 5, jak na moje piata fala już zrealizowana, bo wyszła mniej więcej tam gdzie być powinna teoretycznie.
gdzie można obejrzeć bena? tutaj http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN/ ???
Rychu, jak jedna z trzech fal 1, 3 lub 5 składa się z 5podfal - czyli jest falą złożoną, wtedy kolejne występują w formie fal prostych, wtedy na oko widać ze Twoja 5 czyli V się już zrealizowała, teraz idzie ABC, a raczej B bo A myślę już zrealizowana

zmierz sobie fale 1, wtedy wynik zrób razy 1,68 = wynik ten przełóż końca fal 2, pociągnij do góry i masz miejsce występowania końca fali 5, jak na moje piata fala już zrealizowana, bo wyszła mniej więcej tam gdzie być powinna teoretycznie.
gdzie można obejrzeć bena? tutaj http://www.c-span.org/Live-Video/C-SPAN/ ???
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 18:55 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EURAUD - to jakaś masakra... bez korekty 200pips
największa cofka to 40 pips...... trochę żałuje że nie przetrzymałem dłużej pozycji.
zarówno Euro jak i USD zyskiwały do innych walut. Wyprzedawane AUD, JPY
Nawet PLN - zyskiwał do USD i nawet do Euro...
No, co można się cieszyć - w końcu trendy i swingi.. w końcu zmienność.
największa cofka to 40 pips...... trochę żałuje że nie przetrzymałem dłużej pozycji.
zarówno Euro jak i USD zyskiwały do innych walut. Wyprzedawane AUD, JPY
Nawet PLN - zyskiwał do USD i nawet do Euro...
No, co można się cieszyć - w końcu trendy i swingi.. w końcu zmienność.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴