DayTrading: Czwartek 15.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 16.11.2012
albo wroci albo stoimy w miejscu jeszcze ponad 2 godziny
muszą trochę odpocząć
muszą trochę odpocząć
duzo trzyma swoje l-ki ,bo wiedza ,ze bedzie wyzej ,za pol h sie dowiemy,a pozniej usa zrobi reszteexpedient warzywniaka pisze:albo wroci albo stoimy w miejscu jeszcze ponad 2 godziny
muszą trochę odpocząć
Ktoś mi pochwałę cofnął. Oj ktoś mnie nie lubi.
powinna zejsc niewiele do 18 -19 godz ale pewnie potem up i jutro juz 1,2820-1,2830BOCZEK pisze:myślicie ze cena jeszcze wróci do 1,2777??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
marker74 pisze:powinna zejsc niewiele do 18 -19 godz ale pewnie potem up i jutro juz 1,2820-1,2830BOCZEK pisze:myślicie ze cena jeszcze wróci do 1,2777??
marker ,dzisiaj odpalilem dopiero gg,podaj swojego maila bo w gg nie widze,moze na priv
-- Dodano: 15 lis 2012, 18:14 --
expedient warzywniaka pisze:Ktoś mi pochwałę cofnął. Oj ktoś mnie nie lubi.
kuzwa, z takimi choragiewkami,badz flagami,to na 3 razy trza bedzie cel osiagnac
a ta pochwala,to niezly numer
kto daje i odbiera ... ;P ale żydy...
moze to 161,8 fibo zatrzymie
moze to 161,8 fibo zatrzymie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dane, ale nie zabrane.expedient warzywniaka pisze:Ktoś mi pochwałę cofnął. Oj ktoś mnie nie lubi.

TEraz uwazac co BENEK bedzie gawedzil
czy szpile zrobia jakas w gore jeszcze czy temat wiekszego qe 3 z protokolu schlodzi glowy

spoko, jakiś modpentional pisze:Dane, ale nie zabrane.expedient warzywniaka pisze:Ktoś mi pochwałę cofnął. Oj ktoś mnie nie lubi.Nawet takiej funkcjonalności nie widziałem
przyzwyczaiłem się
eur usd m15 test dolny kanalu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.