DayTrading: Czwartek 15.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 lis 2012, 00:04

Wzrost
39
51%
Bez zmian
9
12%
Spadek
28
37%

Liczba głosów: 76

menago
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 16.11.2012

Nieprzeczytany post autor: menago »

dla zeusa....
pamietasz jak ponad tydzien temu,klociles sie ze mna co do mojej glowy na d1,po skosie???????????
twerdziles ze to nie ona,to teraz sprawdz wg,tamtego mojego skrina ,dokad cena doszla,cala glowa zrealizowana,takze...
musisz mi przyznac racje ,i nie mowic ze nie znam sie na AT,inni twierdzili ze sprzedalem na dolku i szukam formacji potwierdzajacych moje zlecenie,to teraz widac czy to byla wyimagowana glowa po celu jaki osiagnela cena

masz skrin dla przypomnienia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Scorpiman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Scorpiman »

menago pisze:dla zeusa....
pamietasz jak ponad tydzien temu,klociles sie ze mna co do mojej glowy na d1,po skosie???????????
twerdziles ze to nie ona,to teraz sprawdz wg,tamtego mojego skrina ,dokad cena doszla,cala glowa zrealizowana,takze...
musisz mi przyznac racje ,i nie mowic ze nie znam sie na AT,inni twierdzili ze sprzedalem na dolku i szukam formacji potwierdzajacych moje zlecenie,to teraz widac czy to byla wyimagowana glowa po celu jaki osiagnela cena

to akurat nie jest RGR

-- Dodano: czw 15-11-2012, 10:54 --

na m15 jest trójkąt z zasięgiem wzrostu jakieś 40 pip

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Coluche pisze:Ryczard nie denerwuj mnie :(
Ja akurat moge się pomylić :wink:

Obrazek
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

Scorpiman pisze:

to akurat nie jest RGR

dla mnie jest i taki byl cel ,glowy osiagniedty do 0,3 pipsa,nie wszystkie glowy sa w lini prostej szczegolnie na forexie,kiedys mnie pewien brokers uswiadomil,wlasnie na takich dziwnych przypodkach mi to pokazal

zreszta,jak dla mnie ,to cala wysokosc glowy weszla ,cena ja potwierdzila,dalej juz na ten temat nie pisze,kazdy ma swoje zdanie,ktos mowil wyimagowana,niech i bedzie,ale cena pokazala czy takowa byla
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 10:00 przez menago, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bud fox
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: bud fox »

hej, jak sądzicie czy odczyt danych może mieć istotny wpływ na funta? bo wykres wygląda że czekają na jakiś impuls...
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!

movinghead
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: movinghead »

a ja mówiłem że tydzień będzie wzrostowy ? :D

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p527190" target="_blank" rel="nofollow

ale nie chwalmy dnia...

Scorpiman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Scorpiman »

movinghead pisze:a ja mówiłem że tydzień będzie wzrostowy ? :D

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p527190" target="_blank" rel="nofollow

ale nie chwalmy dnia...
jeszcze tydzień się nie skończył jeszcze jutro mogą dziać się cuda

Awatar użytkownika
marker74
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marker74 »

eurusd h4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jak dzis Benek jeszcze przemawia wiec

expedient warzywniaka

Nieprzeczytany post autor: expedient warzywniaka »

menago pisze:
Scorpiman pisze:

to akurat nie jest RGR

dla mnie jest i taki byl cel ,glowy osiagniedty do 0,3 pipsa,nie wszystkie glowy sa w lini prostej szczegolnie na forexie,kiedys mnie pewien brokers uswiadomil,wlasnie na takich dziwnych przypodkach mi to pokazal

zreszta,jak dla mnie ,to cala wysokosc glowy weszla ,cena ja potwierdzila,dalej juz na ten temat nie pisze,kazdy ma swoje zdanie,ktos mowil wyimagowana,niech i bedzie,ale cena pokazala czy takowa byla
Skoroś na tym zarobił, to niech to będzie latający wielbłąd choćby.

Zablokowany