DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
widzicie mecz? 2 minuty meczy, a już by było 2:0 ;(
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Witam
Mam pytanie do wytrawnych traderów , na W1 Kabel wyrysował chorągiewkę kontynuacji trendu czyli spadkową i z flagi próbuje wyjść dołem na H4 ,a Edek ma klin kończący spadki na W1 ( nawet dwa bo jeszcze mniejszy na H4). Nie sądzę żeby obie pary poszły w dwie różne strony ?! W opcję do góry nie chce mi się trochę wierzyć w dobie szalejącego kryzysu że eurak aż tak się umocni .Co Panowie na to ?
Mam pytanie do wytrawnych traderów , na W1 Kabel wyrysował chorągiewkę kontynuacji trendu czyli spadkową i z flagi próbuje wyjść dołem na H4 ,a Edek ma klin kończący spadki na W1 ( nawet dwa bo jeszcze mniejszy na H4). Nie sądzę żeby obie pary poszły w dwie różne strony ?! W opcję do góry nie chce mi się trochę wierzyć w dobie szalejącego kryzysu że eurak aż tak się umocni .Co Panowie na to ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
cudowna H1 nic tylko L-ke brać na edku 

to jest problem W1, bo to perspektywa na kilka ....
jak zauważysz, to obie pary na w1 wyglądają zupełnie inaczej, więc mogą iść zupełnie różnie...
poza tym na Edku masz źle oznaczone fale, tam gdzie 1 winnać być 2 ...
ale nas cisną na tym boisku, jak dzieci.
jak zauważysz, to obie pary na w1 wyglądają zupełnie inaczej, więc mogą iść zupełnie różnie...
poza tym na Edku masz źle oznaczone fale, tam gdzie 1 winnać być 2 ...
ale nas cisną na tym boisku, jak dzieci.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Rozwiązanie problemów gospodarczych i zadłużenia - najwyższy priorytet drugiej kadencji Obamy
PAP - Biznes
14 Lis 2012, 20:55
14.11. Waszyngton (PAP/dpa,Reuters) - Prezydent USA Barack Obama, w środę podczas swej pierwszej konferencji prasowej po reelekcji, uznał rozwiązanie problemów gospodarczych i problemów zadłużenia za najwyższy priorytet swej drugiej kadencji. Podkreślił, że trzeba przede wszystkim uniknąć tzw. klifu fiskalnego. Wezwał Republikanów do współpracy. (PAP)
PAP - Biznes
14 Lis 2012, 20:55
14.11. Waszyngton (PAP/dpa,Reuters) - Prezydent USA Barack Obama, w środę podczas swej pierwszej konferencji prasowej po reelekcji, uznał rozwiązanie problemów gospodarczych i problemów zadłużenia za najwyższy priorytet swej drugiej kadencji. Podkreślił, że trzeba przede wszystkim uniknąć tzw. klifu fiskalnego. Wezwał Republikanów do współpracy. (PAP)
Walka jakby to nie był friendlyBOCZEK pisze:widzicie mecz? 2 minuty meczy, a już by było 2:0 ;(

tak tez zrobilemScorpiman pisze:cudowna H1 nic tylko L-ke brać na edku

zapomnialem na kalendarz zerknac

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
W DT rozmawiamy o FX nie o meczu...
A nie S? Spadająca gwiazda?Scorpiman pisze:cudowna H1 nic tylko L-ke brać na edku