DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
pisałem o 1,27777
jaka ta szpila, szpila była większa po plotce niemieckiej prasy ...
dalszy zakup zakup aktywów, bo klif fiskalny, coś tam, pracodawcy się boją tego klifu.
teraz heja w dół?
dalszy zakup zakup aktywów, bo klif fiskalny, coś tam, pracodawcy się boją tego klifu.
teraz heja w dół?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 20:03 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jeszcze 10 i glowa z 5 fala skonczonaBOCZEK pisze:pisałem o 1,27777
dalszy zakup zakup aktywów, bo klif fiskalny, coś tam, pracodawcy się boją tego klifu, teraz heja w dół?
-- Dodano: 14 lis 2012, 21:05 --
nio,gralismy pod to jeszcze pewnie bedzie z wyliczen 12816,,tyle conajmniej powienna miec 5 fala,ale wazny opor w miare pokonanyexpedient warzywniaka pisze:haaa zasieg orgr osiagniety
hmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie chcę się czepiać ale zgodnie z tym co napisałeś parę stron do tyłu to jesteś na minusie skąd więc ten uśmieszek?expedient warzywniaka pisze:haaa zasieg orgr osiagniety
Pseudo trader
martw sie o swoje depoPhilips pisze:Nie chcę się czepiać ale zgodnie z tym co napisałeś parę stron do tyłu to jesteś na minusie skąd więc ten uśmieszek?expedient warzywniaka pisze:haaa zasieg orgr osiagniety
Pseudo trader
czyli same brednie co wczeniej tylko by oslabic USd pierdykneli o zwiekszniu transzy skupu dobre klif ciecia fiskalne a Ci mysla o powiekszeni nie POWIEKDZAJA ale mysla hihihih
nawet pseudo trejdem wie ze nie zamknięta pozycja to jeszcze nie zysk, ani nie strata tylko inwestycja w tokuPhilips pisze: Pseudo trader
Nowy123, możesz pisać z kropkami albo przecinkami czy zaczynać nową myślą od nowego wiersza
tak lepiej się czyta

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
To wystrzelił Ryczard....Fiu fiu
Ogólnie to rynek jest z dupy. Czekać cały dzień na taki gówniany ruch, to aż się żygać chce. Dobranoc!